Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 210-60.19.436

greek flag english

ΑΦΘΟΝΟ ΓΕΛΙΟ ΣΚΟΡΠΙΣΕ Ο «ΘΙΑΣΟΣ ΤΩΝ … ΗΝΤΑ» - ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΟΣΟΙ ΚΑΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΥΛΟ»

thiasos inta3Κέφι και άφθονο γέλιο πρόσφερε το βράδυ της Κυριακής 14 Ιουνίου ο «Θίασος των … ήντα» του ΚΑΠΗ Αγίας Παρασκευής με τη σατιρική επιθεώρηση του Γιώργου Χασάπογλου «ΟΣΟΙ ΚΑΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΥΛΟ»,
που πραγματεύεται με πολύ χιούμορ και κριτικό ύφος την καθημερινότητα που όλοι βιώνουμε σήμερα, σε σκηνοθεσία της Πηνελόπης Πιτσούλη,  μουσική επιμέλεια του  Αντώνη Καρατζίκη  και  χορογραφίες της Τέτης Νικολοπούλου.
Το θέατρο της Ελληνογαλλικής Σχολής «Ευγένιος Ντελακρουά» γέμισε στην κυριολεξία ασφυκτικά από τον κόσμο που χάρηκε και καταχειροκρότησε την παράσταση και τους συντελεστές της.
Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος που παρακολούθησε την παράσταση ευχαρίστησε όλους όσους δούλεψαν για την πραγματοποίηση της και ιδιαίτερα τον Γ. Χασάπογλου και την Π. Πιτσούλη,   την Ελληνογαλλική Σχολή για την παραχώρηση του θεάτρου και ξεχωριστά τους ηθοποιούς του ΚΑΠΗ. Παραβρέθηκαν επίσης, μεταξύ άλλων,  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου Γερ. Βλάχος, οι  Αντιδήμαρχοι Ζ. Φωτεινού και Κ. Χατζηανδρέου, η πρ. Αντιδήμαρχος Ελ. Παπαδοπούλου, η οποία χαιρέτησε εκ μέρους της Δημοτικής Παράταξης «Αγία Παρασκευή η Πόλη μας», εκπρόσωποι συλλόγων  κ.α.  
Η παράσταση θα επαναληφθεί το Φθινόπωρο.
 thiasos inta2

 

Ημ/νία Δημ/σης : 16/6/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software