ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ- ΔΙΟΝΥΣΗ ΤΣΑΚΝΗ

| Νέα του Δήμου
Syn me TsakniΣυνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή στο Ραδιομέγαρο είχαν χθες Τετάρτη  3 Ιούνη  ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής  Γιάννης Σταθόπουλος  και οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παιδείας  Πάνος Γκόνης και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Μαρία Ρεμπούτσικα.
Στη συνάντηση, που έγινε σε εξαιρετικά φιλικό κλίμα, αφού ο Γιάννης Σταθόπουλος χαιρέτησε την επαναλειτουργία της ΕΡΤ και την επαναπρόσληψη των εργαζομένων της, συζητήθηκαν οι δυνατότητες  συνεργασίας μεταξύ της ΕΡΤ και του Δήμου Αγίας Παρασκευής, στα όρια του  οποίου  βρίσκεται το Ραδιομέγαρο. Από τη συζήτηση προέκυψε ότι πολιτισμός αποτελεί προνομιακό τομέα συνεργασίας και εκφράστηκε η πρόθεση διοργάνωσης από κοινού πολιτιστικών δράσεων. Ο Διονύσης Τσακνής μάλιστα έδειξε ξεχωριστό ενδιαφέρον για τη πολιτιστική δραστηριότητα των σχολείων της πόλης και την ενίσχυση της.
 

Ημ/νία Δημ/σης : 4/6/2015

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software