Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΧΟΡΟΥ

p im horou 3Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εξαιρετική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Χορού που διοργάνωσε χθες Κυριακή 3 Μαΐου 2015, στο θέατρο της Κεντρικής Πλατείας  ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής-ΠΑΟΔΑΠ. 
Εκατοντάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών γέμισαν ασφυκτικά το θέατρο και τους γύρω χώρους και απόλαυσαν  εντυπωσιακές χορογραφίες κλασικών, Λατινοαμερικάνικων, Ευρωπαϊκών και Ελληνικών παραδοσιακών χορών, από χορευτικές ομάδες Πολιτιστικών Συλλόγων, σχολών που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας καθώς και από τα χορευτικά τμήματα του ΠΑΟΔΑΠ.
Ο Παναγ. Παναγάκος μέλος του Διοικητικού Συμβούλιου του ΠΑΟΔΑΠ  απένειμε εκ μέρους του Οργανισμού τα αναμνηστικά έντυπα συμμετοχής.  
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος και ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτήρης Παπαμιχαήλ οι οποίοι έκαναν χαιρετισμό, η Αντιδήμαρχος Ελισ. Πετσατώδη, ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Π. Γκόνης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χρ. Κολώνια, Δ. Κονταξής, Στ. Ψύλλα και Αλ. Μουστόγιαννης, η πρ. Αντιδήμαρχος Ε. Δάβαρη όπως και πολλοί εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων. 
 p im horou 1

p im horou 2

p im horou 5

 

Ημ/νία Δημ/σης : 4/5/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software