ΚΑΠΗ: Αποκριάτικο Γλέντι-Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Φλεβάρη-Επιμόρφωση Μελών

kapi ap

kapi p fl

sem kapiΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΙΜΟΤΗΤΑ

Ο ψηφιακός γραμματισμός αποκτά με γρήγορο ρυθμό αυξανόμενη σημασία, όχι μόνο για την εργασία, αλλά και για τη διαχείριση του ελεύθερου χρόνου και την προσωπική ανάπτυξη. Ωστόσο, δεν έχουν όλοι τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να αισθάνονται άνετα στην ψηφιακή εποχή, κάτι που ισχύει ιδιαιτέρως για τα άτομα που ανήκουν σε μεγαλύτερες ηλικιακές ομάδες.

Η δυνατότητα χρήσης εργαλείων βασισμένων στις τεχνολογίες πληροφορίας και επικοινωνίας, δημιουργεί νέες ευκαιρίες για αυξημένη συμμετοχή στη δια βίου εκπαίδευση, καθώς και ισχυρές προοπτικές επανασύνδεσης αυτών των κοινωνικών ομάδων με το δημόσιο χώρο και τις παρεχόμενες υπηρεσίες,  και γενικότερα τον ευρύτερο κοινωνικό βίο.

Για τους λόγους αυτούς και στα πλαίσια της διεύρυνσης του τομέα επιμόρφωσης του προγράμματός του, το ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίας Παρασκευής ξεκίνησε για τα μέλη του ομάδες επιμόρφωσης ώστε να αποκτήσουν τα μέλη μας κατ' αρχήν βασικές δεξιότητες χρήσης ηλεκτρονικού
υπολογιστή
και στη συνέχεια τα μέσα αυτά θα χρησιμοποιηθούν σε δομημένα προγράμματα νοητικής ενδυνάμωσης.

Η όλη ενέργεια ολοκληρώθηκε  με την ευγενική χορηγία 4 μεταχειρισμένων laptops από τη Φαρμακευτική Βιομηχανία ELPEN Α.Ε. και το Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Πενταφράγκα Κωνσταντίνο τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.
Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ                                     Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΖΩΗ Φ.ΦΩΤΕΙΝΟΥ                                                              ΙΩΑΝΝΗΣ Ε.ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

 

Ημ/νία Δημ/σης : 6/2/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software