Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

Ι. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΔΗΜΑΡΑ

dimaras giorgosΗ εκλογή του συμπολίτη και φίλου Γιώργου Δημαρά στα έδρανα του Ελληνικού Κοινοβουλίου ως βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είναι τιμή για την πόλη και μας χαροποίησε ιδιαίτερα.

Η αντιδικτατορική του δράση, οι αγώνες του για τον Υμηττό, την Αγία Παρασκευή και το περιβάλλον, οι προτάσεις και η δουλειά του ως Περιφερειακού Συμβούλου Αττικής, όπως και η συμμετοχή του στις διεκδικήσεις του Οικολογικού Κινήματος αποτελούν εχέγγυα για μια πετυχημένη πορεία στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Είχαμε την τύχη ο Γιώργος Δημαράς να είναι ιδρυτικό στέλεχος της Αυτοδιοικητικής μας παράταξης και υποψήφιός της. Η «ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής» και εγώ προσωπικά του ευχόμαστε να συνεχίσει τον «αγώνα τον καλό» με όραμα και κέφι και με το μυαλό του συνέχεια στην πόλη μας.

ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

 

Ημ/νία Δημ/σης : 27/1/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software