ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΑΜΕΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟ ΧΕΛΙΔΟΝΙ

| Νέα Συλλόγων-Φορέων
helidoni
Ο Σύλλογός μας σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου προωθεί δράσεις υπέρ των ΑμΕΑ της πόλης μας. Στο πλαίσιο αυτό οργανώθηκε και λειτουργεί στο πάρκο Σταύρου Κώτση (πρωην στρ. Σπυριούδη) το κυλικείο “Το καφεδάκι μας” από τα ΑμεΑ που μετέχουν στις δραστηριότητες του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου, που επίσης λειτουργεί στον ίδιο χώρο. Η πρωτοβουλία έγινε δεκτή με ενθουσιαμό από τα παιδιά μας, αφού συμβάλει στην κοινωνικοποίησή τους και τους δίνει στόχους. Θετική όμως ήταν και η ανταπόκριση των συμπολιτών μας στην προσπάθεια που, είτε σα φίλοι ήρθαν να πιούν τον καφέ τους μαζί μας, είτε συλλογικά βοήθησαν πιο οργανωμένα την προσπάθειά μας.
Ιδιαίτερα θέλουμε να εξάρουμε την βοήθεια από το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, που  συγκέντρωσε και μας προσέφερε είδη απαραίτητα για τη λειτουργία του κυλικείου. Η αξιέπαινη πρωτοβουλία ανήκει στα στελέχη του φροντιστηρίου Θανάση Λέλε, Στέλιο Τσακουμάγκο, Κατερίνα Μουτεβελή & Αθανασία Παπαδημητρακοπούλου, αλλά κυρίως στους μαθητές του φροντιστηρίου που μέσα στον αγώνα που κάνουν δεν ξέχασαν τις αρχές της αλληλεγγύης και του ανθρωπισμού που πρέπει να μας συνοδεύουν σε όλη μας τη ζωή.
Τους ευχαριστούμε θερμά και ελπίζουμε η πράξη τους να βρεί μιμητές γιατί στις δύσκολες συνθήκες που όλοι βιώνουμε μόνο με τις αρχές αυτές θα μπορέσουμε να επιβιώσουμε.
Για επικοινωνία τηλεφωνείστε στα τηλ 210 6018496 -6979037322.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software