logo agia-paraskevi

ΓΣΑΠ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ

gsap 3 10 18
Α. ΑΝΑΣΤΑΤΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ
Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους του ΓΣΑΠ ότι τις ημέρες αυτές τα αθλητικά σωματεία της Αγίας Παρασκευής ευρίσκονται σε αναστάτωση λόγω ατυχών χειρισμών του προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ κ. Παπαμιχαήλ. Ομόφωνα όλα τα σωματεία ομαδικών αθλημάτων-μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο σάλας – κατήγγειλαν
 αυτές τις ενέργειες με κοινές ανακοινώσεις τους και προέβησαν σε κοινό διάβημα στον Δήμαρχο και στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. κ. Σταθόπουλο και Βλάχο. Κατωτέρω παραθέτουμε την κοινή μας αίτηση για σύγκληση του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ με θέμα την αναστροφή αυτών των ενεργειών.
 
«ΠΡΟΣ: 1. ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ
             2.ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΘΕΜΑ:  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ
Κύριοι, 
Ζητάμε την άμεση σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΟΔΑΠ για να συζητήσει και να λάβει απόφαση πάνω στα κατωτέρω θέματα:
1.Παραχώρηση των ωρών χρήσης όλων των γηπέδων σύμφωνα με τις προτάσεις μας
2.Κατάργηση των απαράδεκτων αποφάσεων περί καταβολής αντιτίμου για τις περασμένες χρήσεις και λήψη απόφασης για ΔΩΡΕΑΝ παραχώρηση των γηπέδων
Ζητάμε την υλοποίηση των υποσχέσεων του Δημάρχου και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, οι οποίοι δεσμεύτηκαν ενώπιον όλων μας στην σύσκεψη της 25/09 ότι εφόσον δεν υπάρχει νομικό κώλυμα,  τα γήπεδα θα παραχωρούνται ΔΩΡΕΑΝ, όπως συνέβαινε τα τελευταία 40 χρόνια, επί όλων των Δημοτικών Αρχών.  
Ζητάμε την κατάργηση της απόφασης παραχώρησης ωρών στην ΕΠΟ στο γήπεδο της Νότου, όπως υποσχέθηκαν οι ίδιοι ως άνω στον εκπρόσωπό μας κ. Γιάννη Πάνου στην σύσκεψη της 26/09.
Ζητάμε την άμεση έγκριση των προγραμμάτων των αθλητικών χώρων σύμφωνα με τις προτάσεις μας , οι οποίες έχουν ως μοναδικό κριτήριο την κάλυψη των στοιχειωδών αναγκών της αθλούμενης νεολαίας της πόλης. 
Ζητάμε την άρνηση παραχώρησης  ωρών σε τρίτους  φορείς εκτός πόλης σε τακτική βάση, με δεδομένο ότι οι χώροι είναι ήδη ανεπαρκείς για τα παιδιά μας. Είναι απαράδεκτο να βγάζετε τους αθλητές/τριές μας από τα γήπεδα για να εξυπηρετούνται αλλότρια συμφέροντα .
Κύριοι,
Εμείς από την πλευρά μας δείξαμε   καλή  θέληση και αναστείλαμε προσωρινά την  κινητοποίησή  μας της περασμένης Τετάρτης ,  για να μην εκτεθεί ο Δήμος μας, όπως μας ελέχθη, όχι όμως για να εξασφαλίσουμε  προβολή  στελεχών της Δημοτικής Αρχής με φωτογραφίσεις και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως δυστυχώς συνέβη.  Σας δηλώνουμε δε ότι είμαστε σε επιφυλακή για την άμεση υλοποίηση των  υποσχέσεών σας και την αποτροπή της συνέχισης της ανώμαλης κατάστασης που δημιουργήσατε με τις άστοχες ενέργειές σας.»
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟΥΝΤΕΣ!
 
 
Β. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
1. ΓΥΝΑΙΚΕΣ 
Ο αγώνας κυπέλου με το ΑΡΚΑΔΙ ΡΕΘΥΜΝΟΥ που είχε οριστεί για προχθές την Κυριακή αναβλήθηκε λόγω ”ΖΟΡΜΠΑ» και θα διεξαχθεί  το ερχόμενο Σάββατο 06/10 στις 14.30 στο Κοντόπευκο.
2.ΝΕΑΝΙΔΕΣ
 ΓΣΑΠ - ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ:    38-81
Δεκάλεπτα :  11-21,  7-25, 8-15, 12-20
Μουδιασμένα ξεκίνησε η ομάδα των νεανίδων μας απέναντι στον Κρόνο Γέρακα, στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας. Η ομάδα έδειξε ότι έχει περιθώρια βελτίωσης και θα περιμένουμε να δούμε τα επόμενα βήματά της. Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες για την προσπάθειά τους. 
Επόμενος αγώνας τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου με αντίπαλο  τον ΑΟ Αμύντα εκτός έδρας (22:00,Υμηττός). 
ΓΣΑΠ (Διδάχος):  Θεοφανη 2,  Μπεζαϊτη 13, Πετρουλάκη 3(1), Κυρκοπούλου 5, Κωλέτση 2, Λιλικάκη 3, Λούκα 2, Λαϊνα, Χουγκάζ 7,Κακοσούρη, Γεωργοπούλου 1.
ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ  (Ζέρβα, Κόμης) :    Κυρίδη Α 7 (1), Μπαναβου ,Γεροντή 4 , Κυρίδη Αθ 16. Πέππα 7,  Σκορλέτου 5(1), Κυριακάκη Λ 15 (3)., Μαλκογιάννη, Κολλιαδήμα 4,  Γκούτσουλα 15(3), Κασσιμάτη 6.
3. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ – ΓΣΑΠ Α : 0 – 20
Η ομάδα του Λαγονησίου παραιτήθηκε από το πρωτάθλημα, οπότε οι  κορασίδες μας κέρδισαν τον αγώνα στα «χαρτιά». Έτσι η ομάδα μας θα κάνει «πρεμιέρα» το ερχόμενο Σάββατο 06/10  στις 18.00 στο Κοντόπευκο με τον ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ.
ΓΣΑΠ Β΄- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ  Β’:  48-34
Δεκάλεπτα: 13-10, 9-15, 14-0, 12-09
Στο  πλαίσιο  της  πρώτης αγωνιστικής των   κορασίδων του Γ’ ομίλου, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018,  οι κορασίδες Β του ΓΣΑΠ πέτυχαν εξαιρετική νίκη επί της ομάδας του Παναθηναϊκού.  Τα κορίτσια έκαναν καταπληκτική εμφάνιση πετυχαίνοντας ένα πολύ δυνατό αποτέλεσμα, συγχαρητήρια λοιπόν στα κορίτσια και στον προπονητή τους. Επόμενος αγώνας με τον ΜΕΛΑ ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ στην έδρα του το Σάββατο 06/10 στις 12.00.
ΓΣΑΠ Β’ (Ραρής,): Λιαρου,Λαζαρίδη, Κάκκου, Σταμάτη, Τριανταφύλλη, Κανίστρα, Γιαννακού, Λυρατζάκη, Βασιλειάδη, Μήτση, Βαρλάμη, Μίνκωφ
Παναθηναϊκός Β: (Κατσαρέλιας, Μπότση): Ρηγοπούλου, Αθανασοπούλου, Μιχελή, Κογκαλίδη, Λεονταράκη, Αιβαλιώτη, Κεφάλα, Αγγελοπούλου, Πολυχρονοπούλου
 

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

banner phone

banner map

slider-image4

banner local tv

Έντυπα για Ηλεκτρονική Υποβολή