ΕΠΑΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ

seo 17 9
Το Πανόραμα Πολιτικής Προστασίας οργανώθηκε 24-28 Μαϊου 2018 με σκοπό την δυναμική και συντονισμένη κινητοποίηση εθελοντικών οργανώσεων και ενημέρωση των πολιτών στην αντιμετώπιση φαινομένων ανθρωπογενών και φυσικών καταστροφών.
Στελέχη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού συμμετείχαν στην διοργάνωση.
Πραγματοποιήθηκε  απονομή αναμνηστικών σε φορείς που συμμετείχαν στο Πανόραμα Πολιτικής Προστασίας, Ως αναγνώριση της εθελοντικής τους προσφοράς, της συμβολής τους στην προώθηση του εθελοντισμού και την πολύτιμη συνεργασία τους 
Η Πρόεδρος του Τοπικού Τμήματος Αγίας Παρασκευής κα Βάσω Τσιαμπά παρέστη και παρέλαβε ως εκπρόσωπος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού τα αναμνηστικά.
 

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΠΙΟ «ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»

H Οδηγική χρονιά ξεκινά με παιχνίδι στην Πλατεία Αι-Γιάννη

           το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018   11.00 – 13.00

Tο Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού είναι μια εξωσχολική, παιδαγωγική, μη κυβερνητική οργάνωση, με κοινωφελή και πολιτιστικό χαρακτήρα που στοχεύει στην αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών και εφήβων. Με δυναμικά προγράμματα δράσης και προσφοράς, με σύγχρονους τρόπους εκπαίδευσης, μέσα σε αυτοδιοικούμενες Ομάδες, δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά να αναπτύξουν πρωτοβουλίες και ικανότητες, ώστε να εξελιχθούν σε δημιουργικά μέλη της κοινωνίας.

Επιστέγασμα της Οδηγικής χρονιάς είναι οι Κατασκηνώσεις που γίνονται το καλοκαίρι.

Το Τοπικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής ιδρύθηκε το 1946 και λειτουργούν 4 Ομάδες που χωρίζονται ηλικιακά σε:

  • Αστέρια:                     5-7 ετών     
  • Πουλιά:                     7-11 ετών    
  • Οδηγοί:                   11-14 ετών   
  • Μεγάλοι Οδηγοί:       14-17 ετών   

Οι συγκεντρώσεις γίνονται στην Εστία μας, στον Αθλητικό και Πνευματικό χώρο Στ. Κώτση πρώην στρατόπεδο Σπυρούδη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα μας www.seo.gr, στο Facebook: ΣΕΟ Τοπικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής ή στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Σε περιμένουμε !!!

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software