Έφυγε από τη ζωή ο Σπύρος Καμινάρης: Μια τεράστια απώλεια για την Ένωση…

EN SYL GON SXOL AG PAR
Απρόσμενα έφυγε από τη ζωή ο Σπύρος Καμινάρης. Η απώλεια αυτή είναι τεράστια για την Ένωση και το γονεϊκό κίνημα μα πάνω απ΄όλα για την αγαπημένη του  οικογένεια, στην οποία στάθηκε άξιος σύζυγος, πατέρας και γιος.
Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 25.07.2018 στις 17:00 στο Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία.
Όλοι εμείς, τα παλαιότερα και τα νεότερα μέλη της Ένωσης , εκφράζουμε   τα πιο θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και θρηνούμε μαζί τους τον αδόκητο χαμό  του αγαπημένου μας φίλου, συναγωνιστή και συνοδοιπόρου.
Ο Σπύρος υπήρξε για πολλά χρόνια αντιπρόσωπος της Ένωσης στην Ομοσπονδία Γονέων Αττικής, μέλος του Προεδρείου του Δ.Σ. της Ένωσης, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 6ου Δημοτικού & του 1ου Γυμνασίου και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του 4ου ΓΕΛ.
Σταθερός στις αξίες του, χωρίς παρεκκλίσεις και εκπτώσεις, πάντα με χαμόγελο και αισιοδοξία , με χιούμορ  και κατανόηση, ο Σπύρος  αγωνίστηκε με ήθος, συνέπεια, υπομονή και επιμονή για μια καλύτερη Δημόσια, Δωρεάν και Ενιαία Παιδεία  για τα παιδιά μας.  Πάλεψε για ένα μαζικό και ενωμένο  γονεϊκό κίνημα και για ένα καλύτερο σχολειό. Δίδαξε στους νεότερους αλλά και στους παλαιότερους να χειρίζονται όλα τα θέματα  με ψυχραιμία, ευθυκρισία και πρωτίστως με σεβασμό ,  ευγένεια και παρρησία στην αντίθετη άποψη. 
Σπύρο,
Η Ένωση και το γονεϊκό κίνημα φτώχυναν με το χαμό σου.
Μας τίμησες με την παρουσία σου και τους αγώνες σου.
Πρόσφερες πάντα απλόχερα τη βοήθειά σου και τη γνώση σου
Μας έμαθες πολλά και θα μας λείψεις πολύ.
Δε θα ξεχάσουμε ποτέ τους λεβέντικους χορούς σου και την περήφανη περπατησιά σου, το καθαρό σου βλέμμα και το φωτεινό χαμόγελο στο πρόσωπό σου
Θα συνεχίσουμε να βαδίζουμε  στα χνάρια σου και δεν θα  υποστείλουμε τη σημαία των διεκδικήσεων.
Σ΄ευχαριστούμε για όλα
Καλό σου ταξίδι Σπύρο…
 
Αγ.Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2018
Το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Σχολείων Αγ. Παρασκευής
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software