ΓΣΑΠ: ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

| Νέα Συλλόγων-Φορέων

gsap 4 7 18

Α. ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ  ΓΣΑΠ-ΟΣΦΠ
Με τον φιλικό αγώνα που έγινε την Παρασκευή 29/06 το απόγευμα στο Κοντόπευκο με τις κορασίδες του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκαν οι επίσημες προπονήσεις των κορασίδων μας για την περίοδο 2017-18. Στον αγώνα είχαν χρόνο συμμετοχής όλες οι αθλήτριες, ενώ ο προπονητής μας κ. Χατήρας μπόρεσε να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τις ικανότητες της νέας μας ομάδας. Θερμές ευχαριστίες  στην κόουτς  κ. Αργυρίου και  τις κορασίδες  του Ολυμπιακού, για την απόκρισή τους στο κάλεσμά μας.
     Ευχόμαστε στις αθλήτριές μας καλό καλοκαίρι με την προτροπή να ξεκουραστούν ,ώστε να επιστρέψουν γεμάτες ενέργεια για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Στο επανιδείν!
 
Β.  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ  ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ 19Ο ΘΕΡΙΝΟ CAMP ΤΟΥ ΓΣΑΠ 
Την Δευτέρα 02/07  ξεκίνησε η 3η Περίοδος του Camp του ΓΣΑΠ με συμμετοχή πάνω από δεκαπέντε κορίτσια. Η τρίτη περίοδος είναι αφιερωμένη σε μεγαλύτερη βελτίωση δεξιοτήτων 
μέσα από ένα πρόγραμμα παιχνιδιού και άσκησης και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 06 Ιουλίου. Όσες δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή και επιθυμούν να συμμετάσχουν, μπορούν να προσέλθουν στο κλειστό του Κοντόπευκου πρωινές ώρες και να κάνουν επιτόπου την εγγραφή τους για τις περιόδους που θα ακολουθήσουν .
 
Δημ/ση : 4/7/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software