Ο Γιάννης Οικονομίδης στην Κινημ/φική Λέσχη Αγ.Παρασκευής

ALL TOGETHER
H Κινημ/κή Λέσχη Αγ.Παρασκευής παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία τον Γιάννη Οικονομίδη, έναν από τους κορυφαίους δημιουργούς του σύγχρονου ελληνικού σινεμά και την βραβευμένη ταινία του «Το μικρό ψάρι» την Τετάρτη 28 Μαρτίου στις 7.00μμ, στο Πολιτιστικό Πάρκο «Στ.Κώτσης», Σπάρτης 1, Αγ.Παρασκευή.
Στο τέλος της προβολής, ενα ζωηρό κοινό αποτελούμενο από φίλους και μέλη της Λέσχης, φοιτητές σχολών κινηματογράφου, κινηματογραφιστές-μαθητές του σκηνοθέτη και φανατικούς θαυμαστές, υποδέχτηκε με ένα παρατεταμένο, ζεστό χειροκρότημα τον σκηνοθέτη και τους βραβευμένους από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου συντελεστές της συγκλονιστικής ταινίας: τον μοναδικό πρωταγωνιστή Βαγγέλη Μουρίκη, την εξαιρετική ηθοποιό Βίκυ Παπαδοπούλου και τον αξιόλογο διευθυντή φωτογραφίας Δημήτρη Κατσαϊτη.
Η Πρόεδρος της Κινημ/φικής Λέσχης Μιρέλλα Λεγάκη παρουσίασε τον σκηνοθέτη και το έργο του, τον ευχαρίστησε για την παραχώρηση της ταινίας και τους καλεσμένους για την παρουσία τους. Ο σκηνοθέτης ευχαρίστησε τη Λέσχη για την πρόσκληση και μίλησε για την ταινία αλλά και για το σινεμά γενικότερα. Δέχτηκε αρκετές ερωτήσεις και γνώμες από το κοινό και η ζωηρή συζήτηση που διήρκεσε πάνω από μία ώρα, συνεχίστηκε και μετά με κρασί. Μεταξύ άλλων, ο σκηνοθέτης αναφέρθηκε στη νέα του ταινία «Η μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς», για την οποία θα αρχίσουν τα γυρίσματα το καλοκαίρι.
Μία ακόμη επιτυχημένη κινηματογραφική βραδιά με έναν δημιουργό που επαναπροσδιόρισε το σύγχρονο ελληνικό σινεμά, από την Κινημ/φική Λέσχη Αγ.Παρασκευής.
 
 
www.klap.gr        Facebook: Κινηματογραφική Λέσχη Αγ.Παρασκευής.
 
Δημ/ση : 2/4/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software