ΓΣΑΠ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ

| Νέα Συλλόγων-Φορέων
gsap 14 2 18
Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Α.Ο. ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ - ΓΣΑΠ: 48 - 56
Δεκάλεπτα: 13-17, 9-13, 14-18, 12-8
 Σπουδαία, εκτός έδρας, νίκη πέτυχε η ομάδα μας επί της Ηλιούπολης. Από το ξεκίνημα του αγώνα μπήκαμε μπροστά στο σκόρ, προβάδισμα που το κρατήσαμε μέχρι τη λήξη του. Η ομάδα μας παρουσιάστηκε σοβαρή, με ώριμο παιχνίδι και εξαιρετική άμυνα που εξουδετέρωσε τα ατού των αντιπάλων. Η διαφορά προς το τέλος του γ’ δεκάλεπτου έφτασε και τους 16 πόντους. Η Ηλιούπολη έκανε την ύστατη προσπάθειά της στο δ’ δεκάλεπτο, όμως δεν κατάφερε να πλησιάσει το σκορ λιγότερο από τους έξι πόντους. Τα κορίτσια μας παρουσιάστηκαν διαβασμένα, με τις άριστες οδηγίες των προπονητών και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην Ηλιούπολη να ελπίσει σε ανατροπή. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και στους προπονητές! Να σημειώσουμε τέλος ότι αξίζουν συγχαρητήρια και στους διαιτητές, Αντωνιάδη, Σκουλαρίκη, για τον τρόπο που διεύθυναν τον αγώνα, ο οποίος δεν άφησε περιθώρια διαμαρτυρίας ούτε στη νικήτρια ομάδα, ούτε στην ηττημένη.
Επόμενος αγώνας την Κυριακή 25/02, ώρα 19:30 στο Κοντόπευκο με τον Άρη Πετρούπολης.
 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Γερεουδάκης): Ευαγγελάτου, Κουταλιανού 2, Θεοδώρου 7(1), Καλοπήτα, Πράπα 8, Πετράκη 8, Στεφάνου 9, Καββαδά 4, Οικονομίδου 6, Ντάνου 4.
 ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος): Πεσκατζίου 3, Γκάνια 3(1), Γρίσπου 10(2), Βαμβακά 10, Κλείτσα, Πολιτοπούλου 16 (2), Σαπαλίδου,  Πετυχάκη Χρ. 4,   Αμίτση, Κούκη 4, Μπεζαϊτη.
  
Β. ΝΕΑΝΙΔΕΣ:  ΆΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΓΣΑΠ:    32–58
Δεκάλεπτα :  07-15,  14-19, 05-11, 06-13
Την νίκη κατέκτησε η ομάδα των νεανίδων μας στον αγώνα με αντίπαλο τον Άρη Πετρούπολης. Από την αρχή του παιχνιδιού υπήρξε άνετο προβάδισμα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία για  χρόνο συμμετοχής σε όλες μας τις αθλήτριες.  Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και την προπονήτριά τους! Επόμενος αγώνας τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου με αντίπαλο την ΑΕΚ Περιστερίου εντός έδρας (ΚΟΝΤΟΠΕΥΚΟ, στις 21.45).
Άρης Πετρούπολης (Κοσμίδης):    Σαμαρίδου 2,  Μικροπούλου 14(1),  Μερτέκη, Βασιλοπούλου 2,  Τσέρου 2,  Ζούμα Μ. 4,  Αλεξανδροπούλου 4,  Παναγιωτοπούλου, Κομματά 2, Ζούμα Ν. 2.
ΓΣΑΠ (Αργυρίου): Χονδροπούλου,  Μπεζαίτη 12(3),  Πλώτα 1,  Αμίτση 3(1),  Χριστοπούλου 2,  Σαπαλίδου 4,  Κανιαδάκη 7(1),  Τοτώνη 6,  Χριστοδούλου 2, Κούκη 8(1),  Δαμουλάκη 8, Ζανίκα 5(1).
 
Γ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ  : ΓΣΑΠ- ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ: 63-25
Δεκάλεπτα: 17-3,17-5,15-7,14-10
Πλήρης επικράτηση και επιστροφή στις  νίκες για τις κορασίδες μας. Το τελικό σκορ
αντικατοπτρίζει πλήρως  τον αγώνα, καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων
ήταν μεγάλη, δίνοντας την δυνατότητα στον προπονητή μας να δώσει περισσότερο χρόνο
συμμετοχής στις μικρότερες αθλήτριές μας. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την 
προσπάθεια που κατέβαλαν και κυρίως στην ομάδα μας για το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Επόμενη συνάντηση σε δύο εβδομάδες, καθώς μεσολαβεί το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, το Σάββατο 24/2 στις 17:30 με αντίπαλο τον Ιωνικό ΑΣ, στο κλειστό Ζαχαρίας Αλεξάνδρου.
 Καλές Απόκριες.
ΓΣΑΠ (Χατήρας):Λούκα, Θεοφάνη, Πλώτα, Κυρκοπούλου, Κακοσούρη, Ζανίκα Κ., Κωλέτση,
Ζανίκα Χ., Λιλικάκη, Γεωργοπούλου.
ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ(Θεοδώρου):Αχλάδη,Καλοχέρη,Σεφέρη,Απανωμεριτάκη,Μπολάνου,Πετράι,
Στεφανοπούλου, Θεοδώρου, Καρβέλα, Μοσχίδη, Κονταξή.
 
Δ. ΜΙΝΙ : ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ-ΓΣΑΠ: Αναβολή
Ο αγώνας της Κυριακής 11/2 στο γήπεδο των Μελισσίων αναβλήθηκε,  καθώς πριν τον αγώνα έσπασε το ταμπλό της μπασκέτας και θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία. Επόμενος αγώνας της ομάδας μας είναι την Κυριακή 25/2 με την ομάδα ΑΟ Αγ. Νικολάου (Κοντόπευκο στις 13:15).
 
Ε. Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ των ΜΙΝΙ - ΠΡΟΜΙΝΙ και των JUNIORS 
Το Σάββατο 10/2, σε μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα, οι αθλήτριες των ΜΙΝΙ-ΠΡΟΜΙΝΙ και των JUNIORS έκοψαν την πίτα τους. Τα τρία φλουριά (δύο δωροεπιταγές έκαστη 10€ από  ζαχαροπλαστείο της περιοχής μαζί με ένα σετ καλλυντικών) κέρδισαν οι  Βάλια Χριστοπούλου, Αντζελίνα Παγίδα και Μελίνα Κέντρου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του ΓΣΑΠ Γ. Καράμπελας, οι έφοροι των τμημάτων Μ. Δερμιτζάκης και Σ. Σινάνογλου, οι προπονητές μας Δημ. Ραρής, Λάουρα Νιτουλέσκου και η βοηθός της Σοφία Καράμπελα,  καθώς και πολλοί γονείς. Πολλές ευχές για το νέο έτος με υγεία και επιτυχίες.
 
Δημ/ση : 15/2/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software