ΓΣΑΠ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ

| Νέα Συλλόγων-Φορέων
gsap 31 1 18
Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣ:  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΓΣΑΠ: 67 – 59
Δεκάλεπτα: 23-24, 11-2, 18-13, 15-20
Η τρίτη συνεχόμενη ήττα της ομάδας μας είχε σαν συνέπεια να βρεθούμε στην 5η θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμη με τα Μελίσσια. Η ομάδα μας πλήρωσε το κακό β’ δεκάλεπτο στο οποίο σημειώσαμε μόνο 2 πόντους, ενώ στο α’ δεκάλεπτο σημειώσαμε 24(!). Στο δεκάλεπτο αυτό η αστοχία στα σουτ και στις βολές ήταν ολοκληρωτική. Στις αρχές του δ’ δεκαλέπτου η διαφορά στο σκορ έφτασε και στους -18. Στο σημείο εκείνο η ομάδα αφυπνίστηκε, αντεπιτέθηκε, πέτυχε ένα σερί 16-3 και μείωσε στους πέντε (60-55), περίπου 2’ πριν τη λήξη. Τελικά όμως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή.
Επόμενος αγώνας την Κυριακή 04/02, ώρα 19:30μμ στο Κοντόπευκο με τον ΕΦΑΟΖ, ο οποίος βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και θα δώσει τα πάντα για να πάρει τη νίκη. Η ομάδα μας πρέπει να συνέλθει και να δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες, όπως το έκανε στους περισσότερους αγώνες του α’ γύρου. Έχουμε εμπιστοσύνη στις αθλήτριές και στους προπονητές μας.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ( Τσαραπατσάνης, Παπαναστασίου ): Κακλέα , Τζουγκράκη 14 (2), Χελιώτη 16, Μίχου 16, Ζαχαράκη 2, Σπαθάρη 8 (2), Ξεπαπαδέα  11, Καρανάσιου, Κρίτσαλου 
ΓΣΑΠ( Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος ): Πεσκατζίου 5, Γκάνια , Γρίσπου 1, Βαμβακά 7, Κλείτσα 8 (2), Πετυχάκη Σ. , Πολιτοπούλου 16 (3), Σαπαλίδου , Πετυχάκη Χ.  16, Αμίτση , Κούκη 6 .
 
Β. ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Ε.Φ.Α.Ο.Ζ. - ΓΣΑΠ:  30 – 46
Δεκάλεπτα :  09-17,  11-16, 10-13
Σε διακοπή αγώνα στο τέλος της τρίτης περιόδου κατέληξε η 16η αγωνιστική των νεανίδων μας  με αντίπαλο τον ΕΦΑΟΖ, λόγω προβλήματος με τον φωτισμό του γηπέδου. Η μέχρι τότε παρουσία των κοριτσιών μας ήταν πολύ καλή σε ρυθμό, αλλά και σε επίδοση! Μετά από συμφωνία των δύο σωματείων και της ΕΣΚΑ, αποφασίστηκε ο αγώνας να κλείσει με τελικό σκορ αυτό της τρίτης περιόδου!  Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και την προπονήτρια! Επόμενος αγώνας τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου με αντίπαλο τον ΚΡΟΝΟ ΓΕΡΑΚΑ εντός έδρας (ΚΟΝΤΟΠΕΥΚΟ στις 21.45).
Ε.Φ.Α.Ο.Ζ. (Βερροιόπουλος, Κομνηνός):  Κυρίου,  Κιαχίδου 10(1), Καστανιά, Μάνου 14,  Χίνι 2, Μάνκο, Ψαρρού, Φελέκη,  Ευαγγελίτση 4, Τάτση, Ντότσι.
ΓΣΑΠ (Αργυρίου):  Χονδροπούλου, Πλώτα 4, Χριστοπούλου, Σαπαλίδου 7, Κανιαδάκη 7, Κούκη 20(2),  Χριστοδούλου,  Τοτώνη 2,  Δαμουλάκη 6, Ζανίκα.
 
Γ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α : ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΓΣΑΠ:10-61
Δεκάλεπτα:3-16,2-15,3-17,2-13
Σε έναν αγώνα που η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν μεγάλη, οι κορασίδες μας επικράτησαν εύκολα κατακτώντας το πρώτο ροζ φύλλο για το 2018. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την προσπάθειά τους. Η προσοχή μας  πλέον  επικεντρώνεται  στον επόμενο  αγώνα με  αντίπαλο τον δεύτερο της κατηγορίας  ΚΑΟ Μελισσίων εντός έδρας το Σάββατο 3/2 στις 19:30 .
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ(Ληναρά): Ρουμελιώτη, Λεμπέση, Σωτηροπούλου, Μακρή, Θόρια, Ηγουμενίδη,  Τσέα, Βολιώτη, Μωρογιάννη, Μπάδρα.
ΓΣΑΠ (Χατήρας): Λούκα, Θεοφάνη, Πλώτα, Λιλικάκη, Κυρκοπούλου, Κακοσούρη, Δασκαλοπούλου, Κωλέτση, Ζανίκα Κ..
 
Δ. ΜΙΝΙ : ΑΣ ΛΕΩΝ ΚΟΡΩΠΙΟΥ - ΓΣΑΠ: 30 - 25
Οκτάλεπτα: 6-4, 3-2, 8-2, 7-8, 6-9  
Η ομάδα Μίνι Κοριτσιών του Συλλόγου μας δεν τα κατάφερε στον ένατο αγώνα της καθώς ηττήθηκε για πρώτη φορά στο τουρνουά από την ομάδα του ΑΣ Λέων Κορωπίου. Τα κορίτσια μας ξεκίνησαν νευρικά με αρκετά βιαστικές επιλογές, σημειώνοντας μόλις 8 πόντους μέχρι το  τέλος της τρίτης περιόδου. Η αντίπαλη ομάδα έπαιξε με πάθος για τη νίκη. Στα δύο τελευταία οκτάλεπτα του αγώνα τα κορίτσια μας  προσπάθησαν για την ανατροπή , αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν. Δεν πειράζει, αρκεί από την ήττα αυτή να βγουν τα σωστά   συμπεράσματα. Επόμενος αγώνας της ομάδας  στο Κοντόπευκο με τον ΑΟ Κρόνο Γέρακα (Κυριακή 4/2/18 στις 13:15).  
ΑΣ ΛΕΩΝ ΚΟΡΩΠΙΟΥ (Παπαμιχάλης): Κωνσταντοπούλου Ε., Κωνσταντοπούλου Ε.,Στεργίου, Καβούλη, Γλακότη, Ντούνη, Ζανάι, Γκαγκοση, Κολοντούρου, Κιούση, Ιακώβ
ΓΣΑΠ (Ραρής): Χριστοπούλου, Κανιστρά, Λυραντζάκη, Τριανταφύλλη, Δασκαλάκη, Μήτση, Μίνκωφ, Βασιλειάδη, Σταμάτη, Κατωμέρη, Λιάρου, Καφετζή, Κέντρου.
 
Δημ/ση : 31/1/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software