ΓΣΑΠ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ

| Νέα Συλλόγων-Φορέων
gsap 17 1 18
Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣ:  ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΓΣΑΠ 69-64
Δεκάλεπτα: 20-17, 14-14, 16-13, 19-20
Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας από τον Κρόνο και, σε συνδυασμό με τη νίκη των ισόβαθμών μας Μοσχάτου και Ηλιούπολης, βρέθηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Η αντίπαλη ομάδα κατάφερε να περιορίσει σημαντικά το περιφερειακό μας σουτ στα μόλις 2 τρίποντα και σε συνδυασμό με την επιθετική απόδοση των Κυριακοπούλου, Δασκαλοπούλου ( 21(2) και 22(4) αντίστοιχα), δεν μπόρεσε να πάρει το ροζ  φύλλο, παρότι μέχρι το 35΄το ματς παιζόταν στους 2-3 πόντους διαφορά. Στο σημείο αυτό ο Κρόνος ξέφυγε με 12 πόντους, εκμεταλλευόμενος λάθη και άστοχα σουτ της ομάδας μας, η οποία δεν κατάφερε στον χρόνο που απέμεινε να γυρίσει το παιχνίδι. Επόμενος αγώνας την Κυριακή 21/01 στις 19:30 στο Κοντόπευκο με τα  Καλύβια.
ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Νανάκος, Νικολαϊδου) Δασκαλοπούλου 22(4), Πανταζή 15, Χόντο, Ρούτση 2, Σιγάλα, Κουλούρη, Κυριακοπούλου 21(2), Γκέργκι 2, Ξάνθου 2, Γασπαράτου 5, Ζουρτσάνου, Μήτση.
ΓΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος) Πεσκατζίου 2, Γρίσπου 15(1), Βαμβακά 7, Κλείτσα 4, Πετυχάκη Σ., Πολιτοπούλου 10(1), Πετυχάκη Χρ. 14, Αμίτση, Κούκη 12, Μπεζαΐτη
 
Β. ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΓΣΑΠ:45-52
Δεκάλεπτα :  15-17,  12-08, 09-13, 09-14
Με νίκη ξεκίνησε η νέα χρονιά για το τμήμα των Νεανίδων μας. Μετά τη μεγάλη διακοπή του Πρωταθλήματος τα κορίτσια μας μπήκαν μουδιασμένα στον αγώνα με αποτέλεσμα να βρεθούν στο ημίχρονο πίσω στο σκορ με 2 πόντους. Μετά την ανάπαυλα επανήλθαν δυναμικά, έπαιξαν καλύτερη άμυνα, και προηγήθηκαν με ένα καλάθι στο τέλος της τρίτης περίοδο, σφραγίζοντας τη νίκη στο τελευταίο δεκάλεπτο! Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα  και την προπονήτριά τους για την προσπάθεια και τη νίκη! Επόμενος αγώνας τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου με αντίπαλο την ΑΕΝ Κηφισιάς εντός έδρας (21.45).
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Γκουζίνη, Καλογεροπουλος): Μαργαρίτη 4, Μπαλδαμάνη 7 (1), Δορδοκίδη 11(1), Κουτσορίμπα 2, Τσιλιμπάρη 2, Γιαννίκου, Μονογιού 7(1),  Μπέλλη, Φωτεινάκη 2., Τορτογιάννη 10, Λουλάκη.
ΓΣΑΠ (Αργυρίου): Χονδροπούλου, Μπεζαίτη, Πλώτα, Χριστοπούλου, Αμίτση 9(3), Σαπαλίδου 6, Κανιαδάκη 8(2), Τοτώνη 8, Χριστοδούλου, Κούκη 5, Δαμουλάκη 16(2), Ζανίκα. 
 
Γ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 
ΟΜΑΔΑ Α’: ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ-ΓΣΑΠ: 48-35
Δεκάλεπτα: 9-8,16-8,6-11,17-8
Με ήττα ξεκίνησαν την χρονιά οι κορασίδες μας επηρεασμένες ίσως από την αγωνιστική απραξία και τις σημαντικές απουσίες λόγω ασθενειών. Η ομάδα μας από την αρχή του αγώνα έμεινε πίσω στο σκορ κυρίως λόγω της επιθετικής δυστοκίας, με την διαφορά στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου να φτάνει και τους δεκατρείς πόντους. Σε αυτό το σημείο τα κορίτσια μας  βγάζοντας αγωνιστικό εγωισμό και με μεγάλη προσπάθεια κατάφεραν να γυρίσουν   στον αγώνα και μάλιστα να περάσουν μπροστά στα μέσα του τέταρτου δεκαλέπτου, καταβεβλημένες όμως  δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την ανατροπή. Συγχαρητήρια στις δύο ομάδες για την προσπάθειά τους, με τα κορίτσια μας να πρέπει να επικεντρωθούν   στον επόμενο πολύ σημαντικό αγώνα εντός έδρας το Σάββατο 20/1 στις 19:30  με αντίπαλο τον ΓΣ Προμηθέας.
ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ (Μουρμούρης): Σηφάκη, Κουφογιάννη, Πλάτογλου, Σουλούκου, Δαμιανίδη, Ντουραντώνη, Λαζαρίδη,  Καματερού,  Παπαδοπούλου,  Κουφογιάννη Α.,  Καλαντή,  Μαντζάνα.
ΓΣΑΠ (Χατήρας): Λούκα, Θεοφάνη, Πλώτα, Κυρκοπούλου, Κακοσούρη, Ζανίκα Κ., Πατσατζή, Αλεξάνδρου, Ζανίκα Χ.,  Λιλικάκη,  Γεωργοπούλου.
 
ΟΜΑΔΑ Β’: ΕΥΝΙΚΟΣ- ΓΣΑΠ : 34-42
Δεκάλεπτα: 8-13, 13-13, 6-6, 7-10
Νικηφόρα έκλεισε το πρωτάθλημα των κορασίδων Β το Σάββατο 13 Ιανουαρίου στον εκτός έδρας αγώνα με  την ομάδα του Εύνικου. Τα κορίτσια έκαναν πολύ καλή εμφάνιση στον τελευταίο αγώνα τους και τους αξίζουν  συγχαρητήρια για όλη την πορεία τους όπως φυσικά και στον προπονητή τους. Ο σκοπός της συμμετοχής στο πρωτάθλημα κορασίδων Γ’ κατηγορίας ήταν εξαρχής η χαρά του παιχνιδιού και η απόκτηση αγωνιστικής εμπειρίας , η οποία θα αξιοποιηθεί στην συνέχεια της αθλητικής τους ζωής, που είναι το πρωτάθλημα των Παγκορασίδων , στο οποίο τα κορίτσια θα πάρουν μέρος στις  αρχές Μαρτίου.
ΕΥΝΙΚΟΣ: (Μπόκα) Αδαμοπούλου, Θεοδορακοπούλου, Καρκασίνα, Σουλιώτη, Τσεβά, Παπαδοπούλου, Φετολλάρι, Μανούσου, Σμαραίδου, Μπαρδή, Βαλσαμάκη, Καντράρη
ΓΣΑΠ Β’ (Ραρής): Στρατηγού,  Φυρίγου,  Κάκκου,  Λάμπρου,  Βαρλάμη,  Χριστοπούλου,  Γιαννακού, Μίνκωφ,  Μήτση,  Λαΐνα,  Κολιού
 
Δημ/ση : 17/1/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software