ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ Δ. ΑΘΑΝΙΤΗ

| Νέα Συλλόγων-Φορέων

ccap athanitis vivlio

Στο πλαίσιο αφιερώματος στον σκηνοθέτη Δημήτρη Αθανίτη, η Κινημ/φική Λέσχη Αγ.Παρασκευής παρουσιάζει το πρώτο βιβλίο του σκηνοθέτη «Μυστικές Συναντήσεις» την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στις 8:00μμ στο καφέ Σφήνα, Ηρ.Πολυτεχνείου 8, Πλατεία Αγ.Παρασκευής.
Στο βιβλίο του ο Δημήτρης Αθανίτης καταγράφει με χιούμορ και συγκίνηση τις  κινηματογραφικές συναντήσεις του με μια σειρά από πρόσωπα που ανήκουν σε μια ανθολογία του άκρως ιδιαίτερου.
Από τον Κλωντ Σαμπρόλ και τον Μπεν Γκαζάρα, μέχρι τον Σίμο τον Υπαρξιστή και τον Θανάση Βέγγο, μια σειρά από προσωπικές συναντήσεις που ο Αθανίτης συνθέτει σε μια ενιαία ιστορία με τη δύναμη της μαρτυρίας, αλλά και τη γοητεία του απροσδόκητου.
Για το βιβλίο θα συνομιλήσουν με τον συγγραφέα η Μιρέλλα Λεγάκη και ο Νίκος Κούτσιας από την Κινημ/κή Λέσχη Αγ.Παρασκευής.
Αποσπάσματα θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Λουκία Πιστιόλα, Βιργινία Ταμπαροπούλου και ο Δήμαρχος Αγ.Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος.
Κινημ/κή Λέσχη Αγ.Παρασκευής,   e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σελίδα Facebook : Κινηματογραφική Λέσχη Αγ.Παρασκευής 
 
Δημ/ση : 17/11/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software