ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ: «85 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΑΛΜΟ»

| Νέα Συλλόγων-Φορέων

odigismos

... στην προσωπικότητα
... στην ομαδική ζωή
... στη φύση 
... στον τόπο
... στην πρωτοβουλία 
... στη σκέψη
... στην άποψη
... στην κίνηση
... στο διαφορετικό
 
Στο πλαίσιο του εορτασμού των 85 χρόνων από την ίδρυση του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, το Τοπικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής, θα διοργανώσει μια μεγάλη δράση/γιορτή, σε συνεργασία με το Δήμο, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017.                                                                                                            Ένα παιχνίδι πόλης! Μια αναζήτηση γεμάτη εκπλήξεις, γνώσεις, εμπειρίες, γέλιο και φυσικά παλμό!
Παιδιά και οι νέοι του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, μαζί με φίλους, γονείς και δημότες, συμμετέχοντας σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες, δημιουργικά εργαστήρια και παιχνίδια, θα έχουν την δυνατότητα να διασκεδάσουν, να μάθουν, να προβληματιστούν και να μεταδώσουν τον δικό τους ξεχωριστό παλμό.
 
Η δράση/γιορτή θα πραγματοποιηθεί από τις 12.30 έως τις 14.30 στη Κεντρική Πλατεία της Αγίας Παρασκευής.
Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με στόχο τη σωστή διαπαιδαγώγηση παιδιών και νέων εφήβων. Με δυναμικά προγράμματα, μέσα σε αυτοδιοικούμενες Ομάδες, δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά και τους νέους να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και με πίστη στις αξίες να εξελιχθούν σε δημιουργικά μέλη της κοινωνίας.
Για περισσότερες πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή κα Ματίνα Λουμάκη Τοπική  Έφορο     τηλ. 6932438083
 
Δημ/ση : 9/10/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software