ΙΑΣΩ General: Προσφορές για τις Παγκόσμιες Ημέρες Αλτσχάιμερ και Καρδιάς

| Νέα Συλλόγων-Φορέων
iaso alzheimer
Το Ιατρείο Άνοιας του ΙΑΣΩ General, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ (21 Σεπτεμβρίου), προσφέρει Δωρεάν αξιολόγηση μνήμης και λοιπών νοητικών λειτουργιών.  
Οι ασθενείς θα έχουν τη δυνατότητα να υποβληθούν σε ειδικά τεστ μνήμης ώστε να αξιολογηθούν οι γνωστικές τους λειτουργίες, καθώς και να λύσουν τις απορίες τους σχετικά με τις διαταραχές μνήμης και τις μεθόδους διατήρησης ενός υγιούς και νεανικού εγκεφάλου. Επιπρόσθετα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους παράγοντες κινδύνου και τις στρατηγικές πρόληψης της άνοιας.
Η προσφορά ισχύει για όσους καλέσουν στο τηλ. 210 6502960 (Δευτ.-Παρ. 9:00-15:00) για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους από την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017 έως την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017. 
Η έγκαιρη και σωστή αξιολόγηση είναι πολύ σημαντική για τον ασθενή και τους οικείους του γιατί τους επιτρέπει:
•να ξεκινήσουν έγκαιρα φαρμακευτικές και μη φαρμακευτικές θεραπείες.
•να ενημερωθούν για τους τρόπους αποτροπής ή καθυστέρησης των συμπτωμάτων.
•να εκπαιδευτούν ώστε να διαχειρίζονται αποτελεσματικά την καθημερινότητά τους.
•να μάθουν μεθόδους για να διατηρήσουν τις νοητικές τους λειτουργίες σε ικανοποιητικό επίπεδο παρά το πέρασμα των χρόνων. 
 
iaso kardia
Το Καρδιολογικό Εργαστήριο του ΙΑΣΩ General, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς (24 Σεπτεμβρίου), προσφέρει Ολοκληρωμένο Καρδιολογικό Έλεγχο με κλινική εξέταση από καρδιολόγο, ηλεκτροκαρδιογράφημα (ΗΚΓ) και triplex καρδιάς ή τεστ κοπώσεως (ανάλογα με την ηλικία και το ιστορικό του ενδιαφερόμενου)  στην προνομιακή τιμή των 60€.  
Ο έλεγχος απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, άνω των 18 ετών. Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται στο Καρδιολογικό Εργαστήριο από εξειδικευμένο και έμπειρο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό αιχμής και δυνατότητα ψηφιακής αποθήκευσης των αποτελεσμάτων για μελλοντική συγκριτική μελέτη.  
Η προσφορά ισχύει για όσους τηλεφωνήσουν και κλείσουν ραντεβού στο τηλ. 210 6502641 (8:00-15:00)  από την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017 έως και την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017.
Σήμερα, οι καρδιακές παθήσεις βάσει στατιστικών στοιχειών αποτελούν την πρώτη αιτία θανάτου παγκοσμίως. Η πρόληψη παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και ο τακτικός έλεγχος μπορεί να μειώσει το μελλοντικό καρδιαγγειακό κίνδυνο.
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software