ΓΣΑΠ: ΤΡΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΑΣ

gsap 15 5 2017

Με τρείς νίκες και στους τρεις αγώνες που έδωσαν χθες, οι μικρές μας αθλήτριες ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις της περιόδου 2016-17. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους και  τους προπονητές μας Δημήτρη Ραρή και Λάουρα Νιτουλέσκου για την αφοσίωσή τους σ’ αυτά . 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε και στους εφόρους των ομάδων μας Βαγγέλη Κακοσούρη και Σωκράτη Σινάνογλου , χωρίς την αυταπάρνηση των οποίων πολύ λίγα θα μπορούσαν να γίνουν. 
Τώρα τα κορίτσια μας θα συνεχίσουν κανονικά τις προπονήσεις τους μέχρι την ΚΥΡΙΑΚΗ 11/06/2017 που θα γιορτάσουμε την λήξη της εφετεινής περιόδου στις 7.00 το απόγευμα στο κλειστό του Κοντοπεύκου με μια ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ με  την συμμετοχή
•  ομάδων Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας
•  του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ και 
•  του χορευτικού Συλλόγου ΧΟΡΟΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ.
 
Α. ΜΙΝΙ : ΑΡΗΣ ΑΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΓΣΑΠ:28-32
Οκτάλεπτα:10-6,2-8,1-6,5-12,10-0
Με δυσκολία έφτασαν στη νίκη τα κορίτσια μας στον τελευταίο αγώνα του τουρνουά των μίνι. Η ομάδα μας με το αποτέλεσμα αυτό έφτασε τις 10 νίκες και με μόλις 2 ήττες παθητικό, ολοκλήρωσε την πορεία της στο τουρνουά, ως μόνη δεύτερη του ομίλου της.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες, που όλη τη χρονιά επέδειξαν σοβαρότητα, πάθος, σεβασμό, ομαδικό πνεύμα, ενώ κατέθεσαν πολλές ώρες δουλειάς για να φτάσουν στην αγωνιστική τους βελτίωση. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις Κακοσούρη, Κυρκοπούλου,
Φυρίγου,Γιαννακού,Βαρλάμη,Δημητράκου,Λάμπρου,Στρατηγού,Κολιού,Μακαρουνάκη, Κάκκου, καθώς πλέον θα συμμετέχουν στο τμήμα των  παγκορασίδων. Πολλά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μας Δ. Ραρή, καθώς περιέβαλλε τις αθλήτριες  μας με αγάπη και  σεβασμό, ενώ τους ενέπνευσε με  τις  αξίες του αθλητικού πνεύματος και της αγωνιστικής άμιλλας αναδεικνύοντας ταυτόχρονα το ταλέντο τους.
ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Αθανασίου): Φαραζόγλου, Σερεμετάκη, Λαλιώτη, Παπαδογεωργάκη, Στεφανούρη,Ηλιοπούλου,Φοβάκη,Παπαγεωργίου,Καραμιχαλάκη,Τσούπι,Πατεράκη, Κυριακού, Μακρυγιάννη, Φεράκη, Κρονοπούλου, Γιαννακού.
ΓΣΑΠ(Ραρής):Βαρλάμη,Στρατηγού,Λάμπρου,Χριστοπούλου,Κυρκοπούλου,Κάκκου, Δημητράκου,, Φυρίγου, Κολιού, Μήτση, Κακοσούρη, Λυραντζάκη, Γιαννακού.
Β. ΤΟΥΡΝΟΥΑ  JUNIORS 
ΠΡΟΜΙΝΙ: ΓΣΑΠ Α΄-ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ:56-13
Οκτάλεπτα:19-2,7-3,8-2,10-4,12-2
Με εντυπωσιακή εμφάνιση ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για φέτος η 
ομάδα  μας. Στα κορίτσια μας για πρώτη  φορά τους δόθηκε η ευκαιρία να απολαύσουν τη χαρά της συμμετοχής σε επίσημο αγωνιστικό τουρνουά και ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μας. Με περισσότερη εμπειρία πλέον, αλλά και περίσσιο ταλέντο θα αποτελέσουν τον κορμό της επόμενης ομάδας των μίνι. Πολλά πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριές  μας  για την φετινή τους προσπάθεια, καθώς είναι παρακαταθήκη για το μέλλον τους. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον προπονητή μας που αγκάλιασε με αγάπη τις αθλήτριες  μαθαίνοντάς τους 
τις αξίες του αθλητισμού, μέσα από την ατομική βελτίωση και την ομαδική προσπάθεια.
ΓΣΑΠ(Ραρής):Μήτση,Κανιστρά,Κέντρου,Παπαγεωργίου,Ξηραδάκη,Κατωμέρη,Δασκαλάκη, Καλπία, Χριστοπούλου, Λυραντζάκη, Πολυμένου, Τριανταφύλλη.
ΟΔ.ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ (Ισκιόγλου):Γεργή, Νικολαράκου, Κυριακίδου, Δαφνομήλη, Τζεφεράκου, Δήμου, Πετροπούλου, Κουτρομπίλη, Μεντή, Ντίτσιου.
JUNIORS: ΓΣΑΠ JUNIOR B' - ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ: 24-21 
Οκτάλεπτα: (3-5, 0-8, 8-4, 8-2, 5-2)
Η ομάδα μας ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο 1ο Τουρνουά Junior σημειώνοντας μεγάλη νίκη 24-21 επί της αξιόμαχης ομάδας του ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ στον τελευταίο της εντός έδρας αγώνα. Μετά από ένα νευρικό ξεκίνημα στα δύο πρώτα οκτάλεπτα, όπως δείχνει και το σκορ 3-13, οι αθλήτριες μας έδειξαν χαρακτήρα και παίζοντας εξαιρετική άμυνα και με συγκέντρωση στην επίθεση έφεραν το παιχνίδι στα ίσια 19-19 στο τέλος του 4ου οκταλέπτου. Με ψυχή και πάθος η ομάδα μας κατάφερε στο τελευταίο λεπτό να κατακτήσει την νίκη την οποία και πανηγυρίσαμε όλοι μαζί μικροί και μεγάλοι! Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και στην προπονήτριά τους για την εμφάνιση και την νίκη.
ΓΣΑΠ Junior B' (Νιτουλέσκου Λάουρα) Λιάρου, Κέντρου, Κανιστρά,  Σινάνογλου Κ., Παγίδα, Σινάνογλου Α., Σορανίδη, Καφετζή, Μπαλάσκα, Οικονομάκου Κ., Δερμιτζάκη, Λάγγα, Συρίγου, Νίκου, Λιοντάκη. 
ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ (Ξυπόλυτος Χ.) Γιώργου, Σπηλιωτακοπούλου, Δαμάι, Καλομπάτσου, Σούπουρα, Κυτσύκου Ι., Κυτσύκου Ν., Μάμαλη, Οικονόμου Χ., Οικονόμου Ε.
 
Δημ/ση : 15/5/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software