ΓΣΑΠ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ

| Νέα Συλλόγων-Φορέων

gsap 8 3 17

Α.ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Α.Ο. ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΓΣΑΠ      72-65
Δεκάλεπτα: 20 – 16, 20 – 13, 19 – 20, 13 – 16
Με αυτήν την ήττα  ο ΦΑΡΟΣ μας έπιασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αλλά έχει να δώσει έναν αγώνα περισσότερο, οπότε απέκτησε  σαφές προβάδισμα, παρ’ όλον ότι δεν κάλυψε την διαφορά του α’ γύρου. Η ήττα αυτή ήρθε σαν αποτέλεσμα αφ’ ενός της εξαιρετικής απόδοσης της Κεχαγιά (31 πόντοι), την οποία η ομάδα μας δεν κατάφερε να περιορίσει αποτελεσματικά και αφ’ ετέρου της πολύ κακής διαιτησίας των έμπειρων διαιτητών (Γρίβα και Μαγκουνής), οι οποίοι πέρα από τα πολλά και αβίαστα λάθη που έκαναν (28 καταμετρημένα από το βίντεο του αγώνα –μπορείτε να τον δείτε στο https://www.youtube.com/watch?v=YUnGidXL848), ανέχθηκαν και το σκληρό και αντιαθλητικό παιχνίδι αντιπάλων παικτριών (ένα από αυτά οδήγησε στον σοβαρό τραυματισμό της Καμμένου, η οποία τέθηκε εκτός αγώνα από το 34’ και ενώ η ομάδα μας είχε ξεκινήσει το come – back). Εμείς έχουμε να πούμε ότι αν  κάποιοι δεν θέλουν να σέβονται την ιστορία του συλλόγου μας δικαίωμά τους, είναι όμως υποχρεωμένοι , επειδή ακριβώς είναι εντεταλμένοι γι’ αυτό, να σέβονται τουλάχιστον τους κόπους των αθλητριών μας και των προπονητών μας, στους οποίους οφείλουμε συγχαρητήρια γιατί το πάλεψαν μέχρι τέλους, χωρίς να πτοηθούν από τις αντίξοες συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα. Τέλος να σημειώσουμε την μαζική παρουσία γονέων και αθλητριών των υποδομών του Συλλόγου μας που ήρθαν στο Κερατσίνι για να υποστηρίξουν την ομάδα τους και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Την επόμενη αγωνιστική την   Κυριακή 12/03 στις 20.00 θα διεξαχθεί στο Κοντόπευκο το ντέρμπι κορυφής με τον  Ίκαρο. 
Στο ημίχρονο του αγώνα θα γίνει ο 3ος προκριματικός του διαγωνισμού βολών.
ΦΑΡΟΣ (Λειβάδης, Καραπακλάς) Λόξα 7, Βράκα, Σαλιάϊ 10 (1), Αθανασίου 8 (2) , Γκριτζά 5, Τσέρου 11, Κεχαγιά 31 (3), Αλεξανδρίδου, Πετράκη.
ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος) Μακρυνίκα 6, Τριχά 2, Καμμένου 19 (2), Κοντογιάννη 8, Κλείτσα 2, Ψώμα 6, Πολιτοπούλου 9 (1), Πετυχάκη 7, Κούκη 6,Καράμπελα, Αμίτση, Γρύλλια.
 
Β.ΝΕΑΝΙΔΕΣ :    ΓΣΑΠ –ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ :   53 –47 
Δεκάλεπτα :   19 -18, 15 -9, 13-8, 6-12
Με νίκη συνέχισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα των νεανίδων μας στον προτελευταίο (για εμάς) αγώνα του πρωταθλήματος. Τα κορίτσια μας πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και κέρδισαν την ανταγωνιστική ομάδα του Αθηναϊκού. Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και την προπονήτριά τους για την προσπάθειά τους! Την επόμενη Δευτέρα 13 Μαρτίου η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον ΚΡΟΝΟ ΓΕΡΑΚΑ εντός έδρας  (21:45).
Με νίκη κατακτά την 4η θέση και εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στα play-off!
ΓΣΑΠ (Αργυρίου):    Σφήκα 4,  Πλώτα,  Αμίτση 8(2), Χριστοπούλου, Χριστοδούλου, Κανιαδάκη 5(1),  Χονδρογιάννη 2,  Κούκη 32(3),  Γρύλλια 2,  Ζανίκα.
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ  (Χρυσοβιτσιάνος): Δαμουλάκη 14(1), Δορδοκίδη 3,  Μάνου 2,  Τσιλιμπάρη 13,  Τζέντζου 3,  Μονογυιού 10(1),  Γιαχνή,  Κολλιαδήμα 2, Πεντίκη,  Φωτεινάκη.
Γ.ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α’ : ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΑΟ-ΓΣΑΠ : 48-27
Δεκάλεπτα : 15-03,20-09,02-04,11-11
Παρα πολύ κακό παιχνίδι για τα κορίτσια μας στο Ά ημίχρονο παίζοντας πολύ φοβισμένα στην επίθεση αλλά και ως προς την άμυνα  δεχόμενες 15 πόντους στο Ά και 20 στο΄Β φτάνοντας το σκορ στο ημίχρονο στο 35-12. Στο ΄Γ δεκάλεπτο που ήταν και το καλύτερο στο παιχνίδι  μας δεχτήκαμε μόνο 2 πόντους αλλά βάλαμε μόνο 4 και έτσι φτάσαμε στο  37-26 στο τέλος αυτού και στο ΄Δ δεκάλεπτο παίξαμε και επίθεση σημειώνοντας 11 πόντους όσους και δεχτήκαμε και έτσι καταλήξαμε στο τελικό 48-27. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση  το Σάββατο 11-03-2017   στο γήπεδο Κοντοπεύκου με την ομάδα του Ε.Φ.Α.Ο.Ζ. στις 19:30.
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΑΟ  (Μπαγλαντη,Ηλιοπουλος)Φεγγου,Σουρμπατη,Μαρινη Π.Α, Μαρρα, Μπαιρακταρη, Παπαδημητριου, Μαχαιρα, Πιντζου, Μαρινη Α.,Γιαννη, Καρκαμπουνα, Κατσανου.
ΓΣΑΠ(Χριστοδούλου)Χονδροπούλου,.Θεοφάνη,Πλωτά,Χριστοπούλου,Λιλικάκη.,Λούκα,
Πατσατζή, Ζανίκα Κ., Ξηραδάκη, Ζανίκα Χ., Χριστοδούλου, Γεωργοπούλου. 
Δ. ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ : ΓΣΑΠ – ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΟΡΙΚΟΥ: 62-15 
Δεκάλεπτα : 11-04,14-00,21-06,16-05
Με άνετη νίκη ξεκίνησαν τα κορίτσια μας το τουρνουά των παγκορασίδων.  Απέναντι σε μια ομάδα σαφώς χαμηλότερου δυναμικού, ξεκίνησαν νωθρά αλλά στη συνέχεια σοβαρεύτηκαν και έφτασαν στην άνετη νίκη με τη συμμετοχή όλων των αθλητριών μας στο σκοράρισμα.  Επόμενος αγώνας, Κυριακή 19/3 στις 15:30 εντός έδρας με την ομάδα του ΑΟ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ.
ΓΣΑΠ(ΧριστοδούλουΑργυρίου)Πλώτα,ΘεοφάνηΙ.,Γάζου,Πατσατζή,Λαχανά,ΘεοφάνηΜ.,Λούκα,Κωλέτση,Γεωργοπούλου,ΖανίκαΧ.,ΖανίκαΚ.,Λιλικάκη.
ΓΑΣΚΑΛΥΒΙΑ(ΡεντζεπέρηΒιντζηλαίου)ΠανοπούλουΟρφανού,Μπαλταδοπούλου,Φιλίππου,Χαρωνιτάκη,Γεωργακοπούλου,ΣαλπασαράνηΙ.,Αποστόλου,ΣαλπασαράνηΔ.,Γκαλτσώνη.
Ε. ΜΙΝΙ: ΓΣΑΠ-ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ: 30-25
Οκτάλεπτα: 2-6,8-4,8-6,9-2,3-7
Έναν εξαιρετικό αγώνα  παρακολουθήσαμε την Κυριακή ανάμεσα σε δύο ισάξιους αντιπάλους. Η ομάδα μας , αν και υστέρησε επιθετικά στο πρώτο οκτάλεπτο, έπαιξε με πάθος  και αγωνιστική προσήλωση στις οδηγίες του προπονητή, καταφέρνοντας να πάρει βραχεία κεφαλή στο τέλος του ημιχρόνου. Την  τέταρτη περίοδο βρήκαμε καλύτερες επιθετικές  επιλογές από τον αντίπαλο, ανοίγοντας την διαφορά στο σκορ και φτάνοντας στη τελική επικράτηση. Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριές μας και στον προπονητή μας για την προσπάθεια και την πρόοδό τους. Επόμενος αγώνας ,εκτός έδρας την Κυριακή 12/3/17 με αντίπαλο τον ΓΣ Κορωπίου στις 17:00 στο 1ο Γυμνάσιο  Κορωπίου. 
ΓΣΑΠ(Ραρής):Μίνκωφ,Λάμπρου,Χριστοπούλου,Κυρκοπούλου,Γιαννακού,Κανιστρά
Φυρίγου, Ξηραδάκη, Μήτση, Κακοσούρη, Βαρλάμη, Λυραντζάκη.
ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ(Γκίκας):Δελήμπαση,Σκρεπετού,Κολοκούρη,Ντάβου,Μπακογιάννη
Ρόγκα, Τσούνη, Σκιαδά, Αδαμαντίδου, Νταβρή, Βουλγαρίδη, Σαμλίδη.
 
Δημ/ση : 8/3/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software