ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ «ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ»

ccap 305 1
Η Κινημ/κή Λέσχη Αγ.Παρασκευής παρουσιάζει την Τετάρτη 8 Μαρτίου στις 8μμ στο Πέτρινο, Πολιτιστικό Πάρκο «Στ.Κώτσης», Σπάρτης 1 & Γραβιάς, την ταινία του Γάλλου σκηνοθέτη Νταβίντ Ελοφέν  «ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ»,  με πρωταγωνιστές τον Βίγκο Μόρτενσεν και τον ανερχόμενο Ρεντά Κατέμπ.
Η ταινία έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας κερδίζοντας τρία παράλληλα βραβεία (Signis, Arca CinemaGiovani, Interfilm Awards), ενώ συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στα Φεστιβάλ του Τορόντο, Λονδίνου και Ρότερνταμ. Η ελληνική πρεμιέρα ήταν στo 16ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου. 
 Βασισμένη στο διήγημα του Αλμπέρ Καμύ «Η Φιλοξενία», η ταινία είναι πανέμορφα γυρισμένη στο μοναδικό τοπίο των ερημικών πεδιάδων της Αλγερίας. Ο σκηνοθέτης σμιλεύει την βαθιά ανθρώπινη και διαχρονικά επίκαιρη ιστορία του μέσα από την εξέλιξη της σχέσης μεταξύ των δύο εξαιρετικών πρωταγωνιστών (Βίγκο Μόρτενσεν, Ρεντά Κατέμπ), που σιγά-σιγά ανακαλύπτουν ο ένας την ταυτότητα του άλλου.
 Την ταινία συνοδεύει η μουσική των Νικ Κέιβ και Γουόρεν Έλις, ενώ συνεργάζεται σε δύο κομμάτια και ο «δικός μας» Ψαραντώνης.
Μετά την προβολή, θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.
Είσοδος ελεύθερη με προαιρετική συνεισφορά.
Κινημ/κή Λέσχη Αγ.Παρασκευής
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook : Κινηματογραφική Λέσχη Αγ.Παρασκευής Αττικής
 ccap 305 2
Δημ/ση : 1/3/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software