Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΟΙ ΠΑΙ.Σ.Δ.Α.Π.

Οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΙ.Σ.Δ.Α.Π.) γιόρτασαν τον ερχομό των Χριστουγέννων, στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019.

ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΙΣΔΑΠ 8Τα παιδιά, με τη βοήθεια των δασκάλων τους, έπαιξαν, χάρηκαν, έστειλαν γράμματα στον Άγιο Βασίλη και στόλισαν τα χριστουγεννιάτικα δένδρα τους!

Γονείς, εργαζόμενοι των Σταθμών και συμπολίτες μας μοιράστηκαν τον ενθουσιασμό των παιδιών και συμμετείχαν με κέφι και χαρά στην εκδήλωση, η οποία και συνοδεύτηκε από παραδοσιακά τραγούδια και κάλαντα από πολλές περιοχές της πατρίδας μας!

ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΙΣΔΑΠ 4Η μουσική κάλυψη της γιορτής, από μουσικό σχήμα εξαίρετων καλλιτεχνών, ήταν ευγενική χορηγία της προέδρου των ΠΑΙ.Σ.Δ.Α.Π. Ηλέκτρας Αντωνοπούλου-Πανάγου, η οποία ήταν παρούσα σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Πολύτιμη ήταν η συμβολή των εργαζομένων των ΠΑΙ.Σ.Δ.Α.Π. και του Δήμου Αγίας Παρασκευής στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μιλτιάδης Κύρκος, από το Διοικητικό Συμβούλιο των ΠΑΙΣΔΑΠ η αντιπρόεδρος Φανή Παναγιωτοπούλου, τα μέλη Γεώργιος Νεκταρίδης, Ιωάννης Αρβανιτάκης, Γεώργιος Βοζίκης, Λένια Αλαμάνη καθώς και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Γεώργιος Κωβαίος.

ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΙΣΔΑΠ 6

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software