Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΝΤΥΠΩΣΙΑKH ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ

paodap g m a 18Εντυπωσιακή ήταν για μια ακόμη η Γιορτή Μαζικού Αθλητισμού που διοργάνωσε την Κυριακή  10 Ιουνίου  ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής-ΠΑΟΔΑΠ  στο Αθλητικό Κέντρο της οδού Νότου και Αιγ.Πελάγους. 
Εκατοντάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών απόλαυσαν  ένα τρίωρο πρόγραμμα Τζούντο, Ενόργανης και Ρυθμικής Γυμναστικής,  Μοντέρνων και Παραδοσιακών χορών από τα παιδιά, τους εφήβους και τους ενήλικες των τμημάτων του ΠΑΟΔΑΠ που παρουσίασαν  ένα μικρό δείγμα, της προσπάθειας, που γίνεται όλο το χρόνο. 
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους: Μαθητές, Γυμναστές, Καθηγητές και εργαζόμενους του ΠΑΟΔΑΠ τόσο για τη δουλειά τους όσο και για τη γιορτή.
Στην εκδήλωση έκαναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος και  ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτ. Παπαμιχαήλ. Παραβρέθηκαν επίσης ο πρ. Δήμαρχος Β.Γιαννακόπουλος,  οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αλ. Μουστόγιαννης, Ι. Μυλωνάκης και Ελισ. Πετσατώδη ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Τ. Σερκεδάκης, τα μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ  Μ. Ριζκ-Καρακατσάνη που παρουσίασε την εκδήλωση,  εκπρόσωποι φορέων  και πολύς κόσμος. 
 
Δημ/ση : 18/6/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software