Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Η Λέσχης Ανάγνωσης Κ.Α.Π.Η στο Μουσείο «Φιλιώ Χαϊδεμένου»

viv l an KAPIΗ Λέσχη Ανάγνωσης στο Κ.Α.Π.Η, που πραγματοποιείται από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκευής , συνεχίστηκε για τέταρτη χρονιά με μεγάλη επιτυχία.
Είναι μια υπηρεσία που παρέχει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκευής – Μουσείο Αλέκου Κοντόπουλου στα Κ.Α.Π.Η του Δήμου μας. Αποτελείται από δυο ομάδες αναγνωστών (μια σε κάθε Κ.Α.Π.Η.), οι οποίες συναντιούνται μια φορά τον μήνα για δυο ώρες,  για να συζητήσουν για το περιεχόμενο προκαθορισμένων βιβλίων που έχουν διαβάσει τα μέλη. 
       Στόχοι της Λέσχης Ανάγνωσης Κ.Α.Π.Η. είναι η ανάπτυξη της αναγνωσιμότητας και της μάθησης, η ανταλλαγή απόψεων, εμπειριών , η διαφορετική προσέγγιση του βιβλίου, ο προβληματισμός και η συναναστροφή της συγκεκριμένης ομάδας δημοτών.
         Στα πλαίσια της παρουσίασης του βιβλίου της Φιλιώς Χαϊδεμένου «Τρείς αιώνες μια ζωή» από τη Λέσχη Ανάγνωσης, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Μουσείο Μικρασιατικού πολιτισμού ‘’Φιλιώ Χαϊδεμένου’’ την Παρασκευή 4 Μαΐου.
       Στην επίσκεψη συμμετείχαν η κα Ιωάννα Κουτσουρά συντονίστρια της Λέσχης και μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, η κα Φωτεινή Λάντα Πρόεδρος των μελών του Κ.Α.Π.Η., η κα Άννα Κυριαζή Βιβλιοθηκονόμος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης Κ.Α.Π.Η.
 
 
Δημ/ση : 11/6/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software