Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΚΟΙΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΠΑΟΔΑΠ-ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ-ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ

paodap pita Την εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας  έκαναν την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου στο Πέτρινο κτήριο στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο «Στ. Κώτσης»  από κοινού ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής-ΠΑΟΔΑΠ, οι Καθηγητές/τριες και ο Σύλλογος Σπουδαστών/τριών των Εργαστηρίων Τέχνης. 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και ευχήθηκαν καλή και δημιουργική χρονιά για τον ΠΑΟΔΑΠ και τα Εργαστήρια Τέχνης ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτ. Παπαμιχαήλ, ο πρ. Δήμαρχος Βασ. Ζορμπάς και η Πρόεδρος του Συλλόγου Σπουδαστών Ν. Μπελεχρή. Παραβρέθηκαν επίσης η Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Μαργαρίτα Δημητρίου-Καβρουδάκη, η Δημοτική Σύμβουλος  Έφη Καψοκεφάλου,  ο Αντιπρόεδρος  και τα μέλη ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ Τ. Σερκεδάκης, Αργ. Μπονάρου, Κ. Αθανασούλης, Μ. Ριζκ-Καρακατσάνη και Σπ. Παπασπύρος, η Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων «ΑΡΓΩ» Γ. Πίσπα, το μέλος  ΔΣ της Δημοτικής  Βιβλιοθήκης Παν. Παναγάκος,  η Πρόεδρος των Ηπειρωτών Β.  Ιωάννου, Καθηγητές και Σπουδαστές των Εργαστηρίων, εργαζόμενοι του ΠΑΟΔΑΠ, κ.α.
 
Δημ/ση : 5/2/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software