Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ

katharistriesΔεκτή έκανε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών-Τμήμα Ασφαλιστικών Μέτρων την αίτηση Προσωρινών Ασφαλιστικών Μέτρων  των οχτώ (8)  συμβασιούχων καθαριστριών  του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής-ΠΑΟΔΑΠ.
Η απόφαση του Δικαστηρίου  αναμένεται να επιδοθεί άμεσα στο Οργανισμό, ώστε οι  εργαζόμενες να επιστρέψουν στην εργασία τους, τουλάχιστον μέχρι την εκδίκαση των Ασφαλιστικών μέτρων.
Ο ΠΑΟΔΑΠ παραστάθηκε  στο Δικαστήριο υπέρ των εργαζομένων.  Συγκεκριμένα παρέστησαν στη δίκη ο Πρόεδρος του Οργανισμού Σωτήρης Παπαμιχαήλ και ο πληρεξούσιος δικηγόρος Θ. Συμεωνίδης και ζήτησαν την συνέχιση της εργασίας των καθαριστριών και την απρόσκοπτη πληρωμή τους.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και ο ΠΑΟΔΑΠ στήριξαν και στηρίζουν τις εργαζόμενες προκειμένου να παραμείνουν στην εργασία τους  προβαίνοντας σε  όλες τις αναγκαίες εκ μέρους τους ενέργειες (σύναψη συμβάσεων, τροποποίηση οργανισμού, εντολή εκδόσεως ενταλμάτων πληρωμής κ.λ.π.) και υποστηρίζοντας το δίκαιο του αιτήματος σε όλες τις σχετικές συναντήσεις την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών. 
 
Δημ/ση : 17/11/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software