Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ «ΙΟΛΑ»

Iolas m 22 10 17Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η μουσική εκδήλωση στον χώρο που η Σύγχρονη Τέχνη στην Ελλάδα δημιούργησε ιστορία, το κτήμα- βίλα Ιόλα, που διοργάνωσαν την Κυριακή βράδυ 22/10 ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Κοντοπεύκου- Παραδείσου- Πευκακίων, ο Πολιτιστικός - Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου (ΠΑΟΔΑΠ) και  ο Δήμος Αγ. Παρασκευής με αφορμή την πρόσφατη  ιστορική απόφαση του Δήμου Αγίας Παρασκευής να προβεί στην αγορά του κτήματος και της βίλας Ιόλα.
Ο κόσμος, που πλημμύρισε κυριολεκτικά το μεγάλο πλακόστρωτο του κτήματος και τους κήπους του,  έγινε ένα με τον  Βασίλη Γισδάκη και την Ερωφίλη και τραγούδησε μαζί τους αγαπημένα τραγούδια των  Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Τσιτσάνη κ.α. δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα, μια μαγική βραδιά.
Στην εκδήλωση έκαναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής Ι. Σταθόπουλος, η Περιφερειακή Σύμβουλος  Σοφ. Κορωναίου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σωτ. Παπαμιχαήλ, Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Βασ. Γιαννακόπουλος πρ. Δήμαρχος και Ανδρ. Γκιζιώτης, η Πρόεδρος του  Συλλόγου  Κατοίκων  Κοντοπεύκου Β. Κουτσογιάννη (που συντόνισε την εκδήλωση) και ο βιογράφος του Ιόλα Ν. Σταθούλης.  Παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Κορ.  Βασιλοπούλου, οι Αντιδήμαρχοι Δημ.  Κονταξής,  Π. Γκόνης και Μ. Κοντοπούλου,  οι Δημ. Σύμβουλοι Μαργ. Δημητρίου-Καβρουδάκη, Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών, Ζ. Φωτεινού, Στ. Ψύλλα, Σωτ. Ησαΐας, Ι. Λογοθέτης και Ε. Καψοκεφάλου, ο γραμματέας επιστημονικών φορέων ΝΔ  Ν. Κωστόπουλος,ο πρ. Πρόεδρος του Δημ Συμβουλίου Δημ Σκουλάς, ο πρ. Δημ Σύμβουλος Μιχ. Γαβράς,  ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Τ. Σερκεδάκης, μεγάλη ομάδα από το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Αγ. Παρασκευής  όπως και πολλοί εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.
 
Δημ/ση : 23/10/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software