Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ: ΜΑΓΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ

viv Giota NegaΜια μαγική βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι κάτοικοι της πόλης μας – και όχι μόνο – στον κήπο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγίας Παρασκευής Μουσείου Αλέκου Κοντόπουλου την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου κατά την έναρξη των «Πολιτιστικών Συναντήσεων Αλέκος Κοντόπουλος».
Η Γιώτα Νέγκα με στιβαρή και ουσιαστική ερμηνεία τραγούδησε αγαπημένα τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο αλλά και επιλογές από έντεχνα και λαϊκά τραγούδια από το ΄60 έως σήμερα.
Όπως επεσήμανε η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου ολόκληρο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων βασίζεται στις αρχές και τους στόχους του φορέα, που είναι η προαγωγή του λόγου – τόσο του γραπτού όσο και του προφορικού – τα εικαστικά αλλά και η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της πόλης. Μάλιστα ανακοίνωσε ότι από φέτος καθιερώνονται, οι «Εικαστικές Συναντήσεις Αλέκος Κοντόπουλος» που θα πραγματοποιηθούν 18 & 19 Σεπτεμβρίου και θα είναι αφιερωμένες στην πρώτη δημιουργική φάση του σπουδαίου ζωγράφου και διανοητή Αλέκου Κοντόπουλου. 
 
Δημ/ση : 6/9/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software