Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.

t elis serkΩς Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής, θέλω να σας κάνω γνωστό ότι, εδώ και δύο  μήνες γίνονται εργασίες και επισκευές σε όλους τους χώρους Πολιτισμού και Αθλητισμού της Πόλης μας, καθώς και εργασίες σε όλα τα επίπεδα που αφορούν δράσεις του Δήμου: Εργαστήρια Τέχνης, Θερινός Κιν/φος (24ώρη φύλαξη και καθαριότητα), κλειστά Γυμναστήρια, ανοιχτά γήπεδα Αθλητισμού, καλοκαιρινό Camp για τα παιδιά μας, καθαρισμός πάρκων, κ.λ.π.
      Για όλα αυτά, κάποιοι άνθρωποι δουλεύουν ανελλιπώς, πολλές φορές υπέρ του δέοντος, προκειμένου να ολοκληρωθεί το κάθε έργο προς όφελος των δημοτών:  Τεχνική Υπηρεσία, Αυτεπιστασία, Προϊστάμενοι και υπάλληλοι του Δήμου των αρμόδιων υπηρεσιών, υπάλληλοι του Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. 
      Με την παρούσα ανακοίνωση θέλω να τους ευχαριστήσω θερμά, και προσωπικά ως Αντιπρόεδρος, και εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού. Θέλω να τονίσω ότι είναι πολύ σημαντικό να επιβραβεύουμε την όποια προσπάθεια γίνεται για το γενικό καλό της Πόλης που ζούμε όλοι και να επιζητούμε το καλύτερο δυνατό για τους Πολίτες της!
Υ.Γ. Εντός των ημερών ολοκληρώνονται και παραδίδονται τα έργα που αφορούν: γραφεία Ποδοσφαίρου Σάλας, γραφεία-αποθήκη Οργανισμού, κλειστό Γυμναστήριο Κοντοπεύκου, αποδυτήρια-τουαλέτες γηπέδου Ποδοσφαίρου.
 
Ο Αντιπρόεδρος
του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Αγίας Παρασκευής (Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.)
Αριστοτέλης Σερκεδάκης
 
 
Δημ/ση : 31/7/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software