Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΕΧΝΗΣ

erg t ek enΤα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης Ενηλίκων 2017 που διοργανώνουν τα Εργαστήρια Τέχνης του Πολιτιστικού - Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) έγιναν την Πέμπτη 15 Ιουν'ιου  στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Στ.Κώτσης (στο Πέτρινο κτίριο). 
Στους προσεγμένους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους της έκθεσης  παρουσιάζονται εξαιρετικά έργα των μαθητών από τα τμήματα της Ζωγραφικής, Γλυπτικής, Ψηφιδωτού, Φωτογραφίας, Video Art, Κοσμήματος, προετοιμασίας για την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών και Γραμμικού σχεδίου.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους: Μαθητές και Καθηγητές των εργαστηρίων καθώς και στους εργαζόμενους του ΠΑΟΔΑΠ τόσο για τη δουλειά τους όσο και για τη γιορτή. 
 erg ek en 2Την έκθεση εγκαινίασαν ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος  και ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτ. Παπαμιχαήλ και χαιρέτησαν ο πρ. Δήμαρχος Β. Ζορμπάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ανδρ. Γκιζιώτης και η Πρόεδρος των Σπουδαστών των Εργαστηρίων Νικ. Μπελεχρή. Παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχοι Ελισ. Πετσατώδη και Ι. Σιδέρης, οι Δημοτικοί  Σύμβουλοι Μαργ. Δημητρίου-Καβρουδάκη πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών, Διον. Λέκκας, Ε. Καψοκεφάλου και Ι. Μυλωνάκης, ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Τ. Σερκεδάκης, τα μέλη του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ Δ. Γυφτέας,  Δ. Χριστοφοράτου και Σπ. Παπασπύρος, η Πρόεδρος του Διαδημοτικού Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων «Αργώ»  Γ. Πίσπα, η πρ. Αντιδήμαρχος Ε. Παπαδοπούλου,  εκπρόσωποι φορέων  και πολύς κόσμος. Την εκδήλωση συντόνισε και  παρουσίασε το μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ Μ. Ριζκ-Καρακατσάνη.  Έπαιξε η ορχήστρα του Ξ. Τζανίνη.
Η έκθεση θα λειτουργεί θα λειτουργεί μέχρι και την Κυριακή 25 Ιουνίου, Δευτέρα με Παρασκευή 3:00μμ -8:30μμ και Σάββατο-Κυριακή  5:00μμ -8:30μμ. Μη χάσετε την ευκαιρία να την επισκεφθείτε.
 
 
Δημ/ση : 16/6/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software