Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 210-60.19.436

greek flag english

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΝΤΥΠΩΣΙΑKH Η ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

paodap giorti mazikouΕντυπωσιακή ήταν  η Γιορτή Μαζικού Αθλητισμού που διοργάνωσε την Κυριακή  11 Ιουνίου  ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής-ΠΑΟΔΑΠ  στο Αθλητικό Κέντρο της οδού Νότου και Αιγ.Πελάγους.
Οι εκατοντάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών που  πλημμύρησαν το Γυμναστήριο  απόλαυσαν  ένα τετράωρο πρόγραμμα Ενόργανης και Ρυθμικής Γυμναστικής,  Μοντέρνων και Παραδοσιακών χορών από τα παιδιά, τους εφήβους και τους ενήλικες των τμημάτων του ΠΑΟΔΑΠ που παρουσίασαν  τη δουλειά τους όλου  του χρόνου. 
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους: Μαθητές, Γυμναστές και Καθηγητές και εργαζόμενους του ΠΑΟΔΑΠ τόσο για τη δουλειά τους όσο και για τη γιορτή.
 
 
 
paodap giorti mazikou 1Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος,  ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτ. Παπαμιχαήλ, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αλ. Μουστόγιαννης και Ι. Μυλωνάκης, ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Τ. Σερκεδάκης, τα μέλη του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ  Μ. Ριζκ-Καρακατσάνη, Β. Κουτσογιάννη και Κ. Αθανασούλης,  εκπρόσωποι φορέων  και πολύς κόσμος. 
 
Δημ/ση : 15/6/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software