Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 210-60.19.436

greek flag english

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΠΑ

paisdap espa 17Οι Παιδικοί Σταθμοί Αγίας Παρασκευής ενημερώνουν ότι, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης -ΕΕΤΑΑ, φέτος η διαδικασία υλοποίησης της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» για το έτος 2017-2018, για την δωρεάν ένταξη βρεφών και νηπίων σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, θα αρχίσει νωρίς το Μάιο.
Στόχος της ΕΕΤΑΑ είναι να ολοκληρωθεί η διαδικασία, με την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων, εντός του Ιουνίου, έτσι ώστε οι γονείς να έχουν το χρονικό περιθώριο να βρουν θέσεις για τα παιδιά τους στους σταθμούς που επιθυμούν. 
Ενόψει λοιπόν της σχετικής πρόσκλησης, που θα αναρτηθεί  στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr)  εντός του Μαΐου, οι γονείς που ενδιαφέρονται να λάβουν «Αξία Τοποθέτησης» (voucher) θα πρέπει να διαθέτουν:
•Την Πράξη Προσδιορισμού Φόρου για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 1/1 έως 31/12/2016, που σημαίνει ότι πρέπει να έχουν υποβάλει την φορολογική τους δήλωση έτους 2016. 
•Το προσωπικό ΑΦΜ και τον προσωπικό ΑΜΚΑ, καθώς και τον ΑΜΚΑ των παιδιών τους για τα οποία θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους.
Όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την συμμετοχή στο πρόγραμμα θα περιγράφονται αναλυτικά στην αναμενόμενη  πρόσκληση της ΕΕΤΑΑ.
Οι Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Αγίας Παρασκευής θα παρέχουν και φέτος στους γονείς της πόλης ενημέρωση αλλά και υποστήριξη, εφόσον χρειάζονται, προκειμένου να υποβάλουν την αίτηση τους.
 
Δημ/ση : 9/5/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software