logo agia-paraskevi

ΠΑΟΔΑΠ: “4ΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ- ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ 2017”

paodap 4 dz tpΤην ερχόμενη Κυριακή 7 Μαΐου 2017 θα διεξαχθεί “4ος Δρόμος Ζωής Δήμου Αγίας Παρασκευής- Αναδεικνύοντας τον Υμηττό 2017”, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.
Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.) διοργανώνουν αγώνα τριών διαδρομών (14 χλμ. για ενήλικες, 1 χλμ. για μαθητές δημοτικών σχολείων, 5 χλμ. για μαθητές γυμνασίων, λυκείων σχολείων και ενήλικες ανεξαρτήτου ηλικίας), με αφετηρία και τερματισμό την Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής, καθώς και μια ανοιχτή κατηγορία  για όσους επιθυμούν να έχουν τη χαρά της συμμετοχής και μόνο, με ελεύθερο τερματισμό. Στον αγώνα των 14 χλμ. η διαδρομή κατά το μεγαλύτερο μέρος της διεξάγεται σε χαραγμένη διαδρομή στον Υμηττό. Η συμμετοχή των ενδιαφερομένων στον αγώνα θα είναι δωρεάν. 
Ο αγώνας πραγματοποιείται Υπό την Αιγίδα της Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-Υ (Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού- Υπεραποστάσεων), με την συνδρομή του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ανατολικής Αττικής και την υποστήριξη της Ομάδας Αθλητών Μαραθωνίου Αθηνών «O.R.A.M.A.».
Η συγκεκριμένη διοργάνωση διεξάγεται για τέταρτη φορά και αποτελεί πλέον Θεσμό για τον Δήμο της Αγίας Παρασκευής, έχοντας ως κύριους στόχους την προώθηση του μαζικού αθλητισμού σε όλες τις ηλικίες, ανεξάρτητα από το επίπεδο φυσικής δραστηριότητας των ατόμων καθώς επίσης την προστασία και ανάδειξη της οικολογικής και αθλητικής αξίας του Υμηττού.
Εκτός από την αθλητική του διάσταση ο αγώνας, έχει φιλανθρωπικό και κοινωνικό χαρακτήρα. Όποιος επιθυμεί (συμμετέχων ή θεατής) μπορεί να προσφέρει συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας, τα οποία θα διατεθούν μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Μαγειρείου του Δήμου, για τη στήριξη συμπολιτών μας. Τα προϊόντα μπορούν να παραδίδονται είτε με την παραλαβή του φακέλου στους συμμετέχοντες (chip, αριθμός κλπ) από τη Γραμματεία, είτε κατά την ημέρα διεξαγωγής του Αγώνα στους ειδικούς συλλέκτες τροφίμων που θα έχουν τοποθετηθεί από το Δήμο Αγίας Παρασκευής στην Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής. 
            Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Ιωάννης Σταθόπουλος δήλωσε σχετικά με τη διοργάνωση: «Η διατήρηση και ενίσχυση της πλούσιας αθλητικής δραστηριότητας στην πόλη μας, μέσα από τα προγράμματα του Δήμου, τα Σχολεία και τους Αθλητικούς συλλόγους, αποτελεί διαρκή προτεραιότητα της Δημοτικής αρχής Αγίας Παρασκευής και προσφέρει τη δυνατότητα συμμετοχής σε όλους/ες .  
Ταυτόχρονη και εξίσου σημαντική προτεραιότητα μας,  αποτελεί η προστασία και ανάδειξη της υψηλής αισθητικής, οικολογικής και αθλητικής αξίας του Υμηττού , του βουνού μας που είναι αναντικατάστατη πηγή ζωής, χαράς, άθλησης και υγείας. 
Σας περιμένουμε λοιπόν, με ιδιαίτερη χαρά, όλου/ες στον φετινό «4ο Δρόμο Ζωής Δήμου Αγίας Παρασκευής – Αναδεικνύοντας τον Υμηττό 2017».
Ο Πρόεδρος του Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. κ. Σωτήρης Αν. Παπαμιχαήλ επισήμανε: «Ο Υμηττός είναι πράσινο ορόσημο.Η αποτελεσματική προστασία του περνά και μέσα από δράσεις, που αναδεικνύουν την υψηλή αισθητική και περιβαλλοντική αξία του. Ο  “Δρόμος Ζωής - Αναδεικνύοντας τον Υμηττό”, ο οποίος διοργανώνεται για τέταρτη χρονιά από τον Δήμο και τον Π.Α.Ο.Δ.Α.Π., με την πλούσια συμμετοχή του, αποτελεί μια σημαντική – όχι την μόνη – δράση όλης της Αγίας Παρασκευής υπέρ του Υμηττού».
Τέλος ο αγώνας πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της εταιρείας Coca Cola Τρία Έψιλον και του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, της αλυσίδας σουπερμάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ,  με τη σημαντική συμβολή του Στρατηγείου Διοικήσεως Ανατολικής Μεσογείου (Σ.Δ.Α.Μ.),  του Σωματείου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Βορειοανατολικού Τομέα Υμηττού (ΣΕΠΠΒΑΤΥ) και του 1ου & 3ου Συστήματος Ελλήνων Προσκόπων Αγίας Παρασκευής.
 
Σας καλούμε λοιπόν σε μεγάλη συμμετοχή στον αγώνα!
Εγγραφές πραγματοποιούνται online στο site του Δήμου https://goo.gl/forms/TN2vKp9OpV3seo513.
Περισσότερες πληροφορίες στο site του Δήμου Αγίας Παρασκευής: 
http: // www.agiaparaskevi.gr/portal/index.php/efimerida-ypiresias/anakoinoseis
& στη Γραμματεία του Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.: 210 6002223
 
Δημ/ση : 5/5/2017
 

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

banner phone

banner map

banner katastrofes

banner local tv

Έντυπα για Ηλεκτρονική Υποβολή