Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 210-60.19.436

greek flag english

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ

th syn 5 4 17 Μέσα σε κατανυκτική  ατμόσφαιρα  πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Απριλίου στον κατάμεστο Ναό του Προφήτη Ηλία Αγίας Παρασκευής η εξαιρετική πασχαλινή θρησκευτική συναυλία που διοργάνωσαν ο Δήμος Αγίας Παρασκευής  και ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου (ΠΑΟΔΑΠ),
με τη Μεικτή Χορωδία Ενηλίκων του Δήμου Αγίας Παρασκευής υπό την διεύθυνση του Χρήστου Κουτσονίκα, με την Κατερίνα Καραμπάτσα στο εκκλησιαστικό όργανο  και το Φωνητικό Σύνολο Eklipsis υπό την διεύθυνση του Ματθαίου Λεγάκη, με την Κων/να Χρονοπούλου στο εκκλησιαστικό όργανο . Οι χορωδίες ερμήνευσαν έργα των Πολυκράτη, Κατακουζηνού, Νίκα, Γιαννίδη, Ηristic, Schubert, Gounod, Gjeilo και Rachmaninoff.
 Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Γιάννης  Σταθόπουλος, ο Πατήρ Σταύρος Γούλας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ, Βλάχος, ο πρ. Δήμαρχος Βασ. Ζορμπάς ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτ. Παπαμιχαήλ, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δ. Κονταξής, Ε. Καψοκεφάλου και Ι. Μυλωνάκης, η πρ. Αντιδήμαρχος Μ. Μουχτούρη, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων κ.α. 
 
 
Δημ/ση : 6/4/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software