Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ & ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

paisdap 29 3 17Ιδιαίτερη επιτυχία είχε η ενημερωτική ομιλία-σεμινάριο για γονείς & παιδαγωγούς που διοργάνωσαν οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Αγίας Παρασκευής-ΠΑΙΣΔΑΠ την Τετάρτη 29 Μαρτίου, στο κατάμεστο θέατρο του 2ου  Γυμνασίου, με θέμα τη διαχείριση λύπης και θυμού των παιδιών.
Την εκδήλωση άνοιξε η Διευθύντρια των ΠΑΙΣΔΑΠ   Αν. Γιαννάκη  και στη συνέχεια η Πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ Μαργ.  Δημητρίου-Καβρουδάκη επεσήμανε ότι οι Παιδικοί Σταθμοί δεν είναι μόνο χώροι φύλαξης βρεφών και νηπίων, αλλά φροντίζουν και για την ενημέρωση των γονέων σε θέματα που αφορούν την ψυχική υγεία των παιδιών τους.   
Η ομιλήτρια Αθ. Καραβόλτσου Εκπαιδευτικός Αγωγής Υγείας, Θεατρολόγος,  Μαθηματικός κράτησε  «καθηλωμένο» το κοινό για 3 σχεδόν ώρες και μέσα από μια διαδραστική – βιωματική και απολαυστική παρουσίαση ανέλυσε θέματα όπως ο θυμός, ο φόβος, ο σεβασμός, η λύπη και έδωσε απαντήσεις σε ερωτήματα των συμμετεχόντων.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημ.Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, που έκανε χαιρετισμό,  η Δημοτική Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ. Σ. Αιδίνη, τα μέλη του Διοικ. Συμβουλίου των ΠΑΙΣΔΑΠ Π. Σκόνδρα και Ι. Τάσσης, η Διευθύντρια του 13ου Νηπιαγωγείου Γ. Λαδά, η Πρόεδρος Ένωσης Συλλόγων Γονέων Αγίας Παρασκευής Ε. Ματιάτου, η Πρόεδρος του Συλλόγου παιδιών ΑΜΕΑ Αγίας Παρασκευής «Το Χελιδόνι» Ε. Μίζη, η Πρόεδρος του Συλλόγου Κατοίκων Κοντοπεύκου Β. Κουτσογιάννη, εκπρόσωποι Δημοτικών Σχολείων, Παιδαγωγοί, Γονείς, Παππούδες και Γιαγιάδες.
 
 
Δημ/ση : 31/3/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software