Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΟΔΑΠ ΣΩΤΗΡΗ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ: ΕΜΠΑΘΗΣ Ο ΠΡ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Papamihail SotirisΗ στοχευμένη και μεθοδευμένη υπονόμευση του  πρ. Δημάρχου κ. Ζορμπά με  σκοπό να σταματήσει τη λειτουργία του Οργανισμού (ΠΑΟΔΑΠ) συνεχίζεται  ακάθεκτη και εκθέτουσα.
Μετά την οικτρή αποτυχία της μεθόδευσης του να μην λειτουργήσει ο  Θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος "ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ" στο Πολιτιστικό και  Αθλητικό Πάρκο «ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΤΣΗΣ», ο κ. Ζορμπάς σκαρφίστηκε να προσβάλλει  σειρά αποφάσεων του Οργανισμού, που αφορούν στην έναρξη και λειτουργία  των αθλητικών και πολιτιστικών Προγραμμάτων, στο Διαδημοτικό Φεστιβάλ  Θεάτρου, στον καθορισμό των συνδρομών και των εκπτωτικών κατηγοριών,  στις προμήθειες και υπηρεσίες για την αδειοδότηση των αθλητικών  εγκαταστάσεων, στις μετακινήσεις της Χορωδίας, στην επιμόρφωση  υπαλλήλων κλπ.  Η αιτίαση του την οποία αποδέχθηκε η Αποκεντρωμένη  
Διοίκηση, ήταν ότι μεταξύ της αποστολής της σχετικής πρόσκλησης για τη  συνεδρίαση του ΔΣ του Οργανισμού (Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου ώρα 3 μμ) και  της συνεδρίασης του (Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου ώρα 4 μμ), στην οποία  παρέστησαν σχεδόν όλοι οι εκπρόσωποι των Δημοτικών παρατάξεων, και τα θέματα εγκρίθηκαν με συντριπτική πλειοψηφία  δεν  μεσολάβησαν 3 πλήρεις ημέρες, αν και μεσολάβησαν πάνω από τρία 24ωρα.  
Την απόφαση αυτή θα ζητήσουμε να επανεξετάσει ανώτερο όργανο, για να  κριθεί τελικά ως προς την τυπική ορθότητα της.
  Όμως το ερώτημα που ανακύπτει είναι.
Αξίζει άραγε η πόλη να έχει τέτοια εμπαθή αξιωματική αντιπολίτευση;
Ουδέποτε έχει εμφανισθεί παρόμοιο φαινόμενο στα Δημοτικά πράγματα της  Αγίας Παρασκευής.
Εμείς, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας, παρά και εναντίον των  αντιπάλων των δημοτών, προσπάθεια η οποία αναγνωρίζεται ως επιτυχημένη  στις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν και με τις δυσκολίες που κάποιοι  προξενούν.
 
Δημ/ση : 9/12/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software