Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΠΡΟΣΛΗΨΗ 10 ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΔΑΠ

paodap proslipseisΟ Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής – ΠΑΟΔΑΠ ξεκινά και φέτος, μετά την έγκριση από τις αρμόδιες Αρχές, τη διαδικασία πρόσληψης 10 (δέκα) πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Γυμναστών) για τα αθλητικά προγράμματα του Οργανισμού περιόδου 2016 -2017.
Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος με πλήρη δημοσιότητα της προκήρυξης, διαφάνεια και χρησιμοποίηση των σχετικών υποδειγμάτων του ΑΣΕΠ, θα προχωρήσουμε σε πρόσληψη των πιο αξιόλογων γυμναστών, σύμφωνα με τα αντικειμενικά και υποκειμενικά προσόντα τους. 
Υπενθυμίζεται ότι η παρούσα Δημοτική Αρχή κατήργησε την μέχρι το 2014 εφαρμοζόμενη πρακτική με την οποία προσελαμβάνοντο γυμναστές μέσω τρίτων και η οποία προκάλεσε πολλά προβλήματα. Πλέον οι γυμναστές συνδέονται απευθείας με τον Οργανισμό και έχουν πλήρη δικαιώματα.
Οι συμπολίτες μας που απολαμβάνουν τις σχετικές υπηρεσίες με μικρό αντίτιμο θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, σε χώρους σύγχρονους και απολύτως ασφαλείς, όπως άλλωστε τους αξίζει.
 
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ           Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
 
 
ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ                       ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
 
Δημ/ση : 8/82016 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software