Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ Η ΙΔΡΥΣΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ

Odeio 1sΤο πρώτο βήμα για την ίδρυση και λειτουργία Παραρτήματος του Δημοτικού Ωδείου από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αγίας Παρασκευής-ΠΑΟΔΑΠ στην περιοχή Κοντοπεύκου, Παραδείσου, Πευκακίων της πόλης, έγινε την Πέμπτη 31 Μαρτίου,

με την υποβολή της σχετικής αίτησης χορήγησης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας στο Δήμο. Την αίτηση υπέβαλε ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτ. Παπαμιχαήλ, ο οποίος συνοδευόμενος από το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Κ. Καλλιγέρη και τον Διευθυντή του Ωδείου Θαν. Κουμεντέρη, παρουσίασε το σχετικό φάκελο στο Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο

 
Η επέκταση των υποδομών του Ωδείου μας, το οποίο ιδρύθηκε το 1994 επί Δημαρχίας αειμνήστου Σταύρου Κώτση, είναι  αναγκαία λόγω της συνεχούς αύξησης του αριθμού των  μαθητών του (φέτος ανέρχονται στους 328) η οποία οφείλεται στην επιτυχημένη λειτουργία του από τον ΠΑΟΔΑΠ και ταυτόχρονα ανταποκρίνεται στην υλοποίηση των στόχων της Δημοτικής Αρχής που αφορούν το Ωδείο και τον πολιτισμό στην Αγία Παρασκευή.


Σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία  μετά την εμπρόθεσμη (έως την 31 Μαρτίου) υποβολή από τον ΠΑΟΔΑΠ αίτησης χορήγησης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας Παραρτήματος Δημοτικού Ωδείου στο Δήμο Αγίας Παρασκευής, σύμφωνα με το νόμο θα ακολουθήσουν η διαβίβαση δικαιολογητικών στην Επιτροπή Κτηριολογικού Ελέγχου για αυτοψία του χώρου και η έκδοση αδείας από το Δήμο έως την 31η Ιουλίου 2016.

Ημ/νία Δημ/σης : 1/4/2016

 

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software