Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ-ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΘΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

athisi gia olousΗ παροχή διευρυμένων και ποιοτικών αθλητικών υπηρεσιών αποτελεί υποχρέωση του Δήμου.

Στο πλαίσιο αυτό, η σημερινή Δημοτική Αρχή υλοποιεί τη δέσμευση της για αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων που παρέχονται για Άθληση όλων των πολιτών.
Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής μετά από αρκετά χρόνια, διά του Πολιτιστικού-Αθλητικού Οργανισμού-ΠΑΟΔΑΠ και σε στενή σύνδεση με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ) συμμετέχει στο συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα Άθλησης για Όλους (ΦΕΚ/Β/2431/11 Νοεμβρίου 2015).
Σήμερα, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός (ΠΑΟΔΑΠ) ανακοινώνουν τον Πίνακα αποτελεσμάτων κατάταξης των Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (ΠΦΑ) για τη στελέχωση, οργάνωση και λειτουργία αθλητικών τμημάτων στο πλαίσιο του Προγράμματος Άθλησης για Όλους (ΠΑγΟ) της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ). Ο Πίνακας είναι μοριοδοτημένος σχολαστικά, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις και καλύπτει Πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής για το σύνολο των δυνητικών τμημάτων, δηλαδή των τμημάτων που θα οργανωθούν, αναλόγως του ενδιαφέροντος.    
    Είναι πιθανό κατά την πρώτη μετά από αρκετά έτη  εφαρμογή του Προγράμματος, το οποίο θα διαρκέσει τουλάχιστον έως την 31Η Ιουλίου 2016, να υπάρξουν περιορισμένες ελλείψεις, οι οποίες θα καλύπτονται αμέσως, ενόψει άλλωστε και της συμμετοχής του Δήμου διά του ΠΑΟΔΑΠ στα Προγράμματα της νέας περιόδου 2016-2017.
Τέλος ενημερώνουμε ότι άμεσα θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ              Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ                        ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Ημ/νία Δημ/σης : 24/2/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software