Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

logo paodapΗ εκ νέου αδειοδότηση των Δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων προχωρεί κανονικά και θα ολοκληρωθεί απολύτως ομαλά, όπως έχουμε ήδη ενημερώσει.

Συγκεκριμένα, την 09.02.2016 η αρμόδια Επιτροπή Ελέγχου Καταλληλότητας Αθλητικών Εγκαταστάσεων (Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, Πυροσβεστική Υπηρεσία, Ιατρός, Γυμναστική Ομοσπονδία, Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, Ομοσπονδία Αντισφαίρισης κλπ) ήλεγξε το σ ύ ν ο λ ο των Δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων. Από τον ενδελεχή έλεγχο προέκυψε η υψηλή ανταπόκριση στις σχετικές απαιτήσεις, λόγω του υψηλού επιπέδου συντήρησης των εγκαταστάσεων μας, ενώ επισημάνθηκαν σημεία τα οποία χρήζουν βελτιώσεων.
Κατόπιν αυτού, η Επιτροπή εισηγήθηκε την αδειοδότηση επί τρίμηνο των εγκαταστάσεων (Κλειστό Γυμναστήριο και Γήπεδο Ποδοσφαίρου οδών Αιγαίου Πελάγους και Νότου και  Κλειστό Γυμναστήριο Κοντοπεύκου), έως την κάλυψη των ανωτέρω βελτιώσεων, πλην όμως εν τω μεταξύ παρατάθηκε η ισχύς των υφισταμένων αδειών από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Κοντονή μέχρι την 8η Οκτωβρίου 2016.
Κατόπιν όλων αυτών, ο Δήμος Αγ. Παρασκευής και ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός – ΠΑΟΔΑΠ βεβαιώνουν ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις είναι απολύτως ασφαλείς και κατάλληλες για άθληση, προπόνηση και αγώνες και ότι σύντομα θα αδειοδοτηθούν και όσες εξ αυτών ουδέποτε αδειοδοτήθηκαν, ώστε έως την 08.10.2016 να έχει αδειοδοτηθεί το σύνολο –ει δυνατόν- των χώρων που αθλούνται, προπονούνται και αγωνίζονται οι συμπολίτες μας, οι ερασιτεχνικές ομάδες και τα σωματεία σε όλη την πόλη.
Σε κάθε περίπτωση φαινόμενα του παρελθόντος, όπως μη έκδοση αδείας, δεν πρόκειται να επαναληφθούν και κανένας βάσιμος λόγος ανησυχίας δεν υπάρχει, όπως αποδεικνύεται από την ίδια την εξέλιξη των πραγμάτων .  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΟΔΑΠ             Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ                    ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

 

Ημ/νία Δημ/σης : 11/2/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software