Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 210-60.19.436

greek flag english

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΑΔΕΙΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

logo paodapΟ Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής – ΠΑΟΔΑΠ ενημερώνει ότι οι διαδικασίες ανανεώσεως των αδειών των Δημοτικών Αθλητικών Κέντρων εξελίσσονται κανονικά και θα ολοκληρωθούν απολύτως ομαλά.

Ο Δήμος διά του ΠΑΟΔΑΠ διατηρεί τις Δημοτικές εγκαταστάσεις του, τις οποίες παραχωρεί στα τοπικά ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία, σε πολύ καλή κατάσταση με τη δουλειά συγκεκριμένων ανθρώπων μας, θα επιλύσει όλα τα υπάρχοντα προβλήματα και θα συνεχίσει να το πράττει προς όφελος των αθλούμενων Δημοτών όλων των ηλικιών.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όλους τους ανθρώπους των Ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων ότι δεν θα σταματήσουμε τον αγώνα βελτίωσης των εγκαταστάσεών μας, κάτι που είναι καθημερινή μας έγνοια και όπου η βοήθεια όλων όσοι εργάζονται ανιδιοτελώς για τα παιδιά μας στο χώρο του Αθλητισμού είναι απαραίτητη και αναντικατάστατη.


   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΟΔΑΠ                                                      Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ                                                     ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Ημ/νία Δημ/σης : 29/1/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software