Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 210-60.19.436

greek flag english

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

logo paodapΟ Δήμος Αγίας Παρασκευής και ο Πολιτιστικός - Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου (ΠΑΟΔΑΠ), στην προσπάθειά τους για αναβάθμιση των Αθλητικών Χώρων, έχουν προχωρήσει, το τελευταίο διάστημα, σε σειρά εργασιών με συνεργασία των Ερασιτεχνικών Αθλητικών Σωματείων της πόλης:
Κλειστό Γυμναστήριο Κοντοπεύκου
Καθαρισμός τζαμιών, αποκατάσταση καθισμάτων πάγκου παικτών, αποκατάσταση εσωτερικού φωτισμού, αντικατάσταση κλειδαριάς αποδυτηρίων, επίλυση προβλήματος φύλαξης Παρασκευή βράδυ, Σάββατο πρωί και Κυριακή πρωί, παραγγελία λαμπτήρων εξωτερικού φωτισμού. Σύντομα θα γίνουν οι απαραίτητες υδραυλικές εργασίες και θα λυθεί το πρόβλημα του εξωτερικού φωτισμού. 
 
Κλειστό Γυμναστήριο οδού Νότου
Αντικατάσταση καθισμάτων πάγκου παικτών και εξέδρας, καθαρισμός τζαμιών, αποκατάσταση λειτουργίας πίνακα, παραγγελία λαμπτήρων και αντικατάσταση «καμένων» και ολοκλήρωση μόνωσης της εξέδρας για το Γυμναστήριο. Εκκρεμούν: προστατευτικά κερκίδας, αντικατάσταση διχτυού βόλεϊ, επισκευή ηλεκτρ. πίνακα.
 
Πάρκο και Γήπεδο «Στ. Κώτσης» (πρ. Σπυρούδη)
Αντικατάσταση (32) καθισμάτων στο γήπεδο, αφαίρεση καθισμάτων θεάτρου προς φύλαξη, περίφραξη του Πάρκου, έργα ομβρίων και τοποθέτηση ασφαλτικού τάπητα στο Πάρκο, διόρθωση εξέδρας Γηπέδου, έγκριση ειδικών λαμπτήρων φωτισμού και τοποθέτησή τους, καθαρισμός του χώρου του Γηπέδου και επίλυση του προβλήματος πρωινής φύλαξης. Άμεσα θα λυθεί το πρόβλημα μπροστά στην κερκίδα με ενχωμάτωση, η επισκευή της πόρτας εξόδου του Γηπέδου προς το Πάρκο, η διαγράμμιση στο χώρο μπροστά στην είσοδο του Γηπέδου και η τοποθέτηση χημικής τουαλέτας. Εκκρεμεί μέχρι την ψήφιση του ΦΕΚ χρήσεων του Πάρκου η τοποθέτηση σκέπαστρου μπροστά στα γραφεία.
 
 
 
         Ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ                                                               Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
          ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ                                                                   ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
                                                            
 
Ημ/νία Δημ/σης : 15/10/2015

 

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software