Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΠΑΟΔΑΠ: ΕΝΑΡΞΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

logo paodapΟ Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει την έναρξη όλων των Δημοτικών Αθλητικών Προγραμμάτων του για την περίοδο 2015-2016, και τα οποία θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 12η Οκτωβρίου 2015, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα.
 
Επισημαίνεται ότι η μετατόπιση της έναρξης κατά δέκα (10) ημέρες, οφείλεται αφ’ ενός μεν στην απόφαση της Δημοτικής Αρχής για σύναψη συμβάσεων του ΠΑΟΔΑΠ απ’ ευθείας με τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής (γυμναστές), οι οποίοι θα εργαστούν χωρίς μεσολάβηση ενδιάμεσου φορέα, με πλήρη διασφάλιση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων τους, έως την λήξη των Προγραμμάτων (Ιούνιος 2016), αφ’ ετέρου δε στην προεκλογική αναστολή προσλήψεων. Υπογραμμίζεται ότι η πρόσληψη των Γυμναστών γίνεται με Δημόσια Προκήρυξη, σύμφωνα με το σχετικό Υπόδειγμα του ΑΣΕΠ. 
 
Εξ άλλου, αναμένεται σύντομα και η τελική έγκριση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ) των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (ΠΑγΟ) και της προκήρυξης πρόσληψης και άλλων Γυμναστών οι οποίοι θα καλύψουν ποικίλα προγράμματα στα Σχολεία της πόλης και αλλού.
 
 
 
                                           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΟΔΑΠ                 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
 
 
                                           ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ                     ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
 
Ημ/νία Δημ/σης : 8/10/2015

 

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software