Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Η ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

mazikos athl 2Εντυπωσιακή ήταν  η Γιορτή Μαζικού Αθλητισμού που διοργάνωσε το Σάββατο 6 Ιουνίου  ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής-ΠΑΟΔΑΠ  στο Αθλητικό Κέντρο της πόλης. 
Εκατοντάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών γέμισαν ασφυκτικά το Γυμναστήριο  και απόλαυσαν  ένα τετράωρο πρόγραμμα Ενόργανης και Ρυθμικής Γυμναστικής,  Μοντέρνων και Παραδοσιακών χορών από τα παιδιά, τους εφήβους και τους ενήλικες των τμημάτων του ΠΑΟΔΑΠ που παρουσίασαν  τη δουλειά τους όλου  του χρόνου. Κατά τη διάρκεια της γιορτής βραβεύτηκαν οι συμμετέχοντες  στο πρόγραμμα Μοντέρνων χορών του ΠΑΟΔΑΠ οι οποίοι διακρίθηκαν στον φετινό Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χορού. 
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους: μαθητές, Γυμναστές και Καθηγητές τόσο για τη δουλειά τους όσο και για τη γιορτή.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος και ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτήρης Παπαμιχαήλ οι οποίοι έκαναν χαιρετισμό και μεταξύ άλλων ο πρ. Δήμαρχος Βασ. Γιαννακόπουλος οι Αντιδήμαρχοι Ελισ. Πετσατώδη και Ι. Σιδέρης ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Π. Γκόνης h Δημοτική Σύμβουλος Χρ. Κολώνια, ο Παναγ. Παναγάκος μέλος του Διοικητικού Συμβούλιου του ΠΑΟΔΑΠ και εκπρόσωποι Συλλόγων.  

mazikos athl 3

mazikos athl 4

 

Ημ/νία Δημ/σης : 8/6/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software