Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Ο 3ος Ο ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ

dz 6Εξαιρετική και ολόπλευρη επιτυχία σημείωσε ο  «3ος Δρόμος Ζωής Δήμου Αγίας Παρασκευής ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ – 2015» που πραγματοποιήθηκε  Κυριακή 10 Μαΐου και διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό, Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίας Παρασκευής (Π.Α.Ο.Δ.Α.Π), σε συνεργασία με την Ομάδα Αθλητών Μαραθωνίου Αθηνών με την επωνυμία «Ο.R.Α.Μ.Α.» και τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Ανατολικής Αττικής. 
Η διοργάνωση, η οποία έχει στόχους την  προώθηση του μαζικού αθλητισμού και την προστασία και ανάδειξη της οικολογική και αθλητική αξίας του  Υμηττού και αποτελεί πλέον θεσμό για τον Δήμο της Αγίας Παρασκευής, υπήρξε άψογη και οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 600.  Αξίζουν συγχαρητήρια στους εργαζόμενους του ΠΑΟΔΑΠ και στους διοργανωτές αλλά και στην τροχαία Αγίας Παρασκευής για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Σημαντική ήταν η δωρεάν  διάθεση δύο ασθενοφόρων, ένα από το ΙΑΣΩ General (πρόσφερε επίσης  και 1.300 Ευρώ) και ένα από το METROPOLITAN HOSPITAL για τις ανάγκες της διοργάνωσης.
Έγιναν 3 αγώνες δρόμου (14 χλμ., 1 χ.λ.μ  για παιδιά Δημοτικού και 2,4 χλμ. για παιδιά Γυμνασίου και ενήλικες ανεξαρτήτου ηλικίας) με  αφετηρία και ο τερματισμό την Κεντρική Πλατεία και μια ανοιχτή διαδρομή, για όσους ήθελαν να έχουν τη χαρά της συμμετοχής και μόνο, με ελεύθερο τερματισμό.
Στις αγωνιστικές κατηγορίες  απονεμήθηκαν έπαθλα στους 3 πρώτους ανά κατηγορία και αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες. 
Ανάμεσα στους συμμετέχοντες στους αγώνες ήταν ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δ. Κονταξής και Ι. Λογοθέτης. Τις απονομές εκτός από το Δήμαρχο έκαναν ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτ. Παπαμιχαήλ, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ι. Μυλωνάκης,  τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου του ΠΑΟΔΑΠ Π. Παναγάκος, Γ. Καραγιαννάκης κα Θ. Θανόπουλος. Παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Ε. Πετσατώδη, Ι. Σιδέρης και Ζ. Φωτεινού, πολλοί εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου.
 dz 1

dz 3

dz 4

dz 5

 

Ημ/νία Δημ/σης : 11/5/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software