Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

koulma 1Με πολύ μεγάλη συμμετοχή, ποιοτικά παραδοσιακά εδέσματα, κέφι  και  χορό γιορτάστηκαν τα ΚΟΥΛΟΥΜΑ στην  Αγία Παρασκευή. Η γιορτή διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου (ΠΑΟΔΑΠ) στο κλειστό γήπεδο της οδού Νότου. Η βροχή  που έπεφτε δεν εμπόδισε τον κόσμο να διασκεδάσει με ζωντανή μουσική από την ορχήστρα του Φ.Τζανινη. Παρά την  πολύ μεγάλη συμμετοχή  η εξυπηρέτηση του κόσμου ήταν  εξαιρετικά ικανοποιητική. 
Σύντομο χαιρετισμό και ευχές απεύθυνε ο  «οικοδεσπότης» Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτήρης Παπαμιχαήλ και στη συνέχεια ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος μαζί με τις ευχές του ευχαρίστησε την Αυτεπιστασία του Δήμου και τους εργαζόμενους του ΠΑΟΔΑΠ για την επιτυχία της εκδήλωσης  και κάλεσε φορείς και Δημότες να διατυπώσουν ιδέες και προτάσεις για Αγιοπαρασκευϊώτικο  καρναβάλι του χρόνου.  
Ευχές επίσης απεύθυναν οι πρ. Δήμαρχοι Β. Ζορμπάς και  Β. Γιαννακόπουλος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου Γερ. Βλάχος. 
Σημειώνουμε ότι μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Ελ. Πετσατώδη,  Ι. Σιδέρης και Κ. Χατζηανδρέου, η Πρόεδρος της Δημοτικής βιβλιοθήκης Τερψ. Γκιόκα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χρ. Κολώνια, Γ. Λογοθέτης και Στ.  Ψύλλα, οι πρ. Αντιδήμαρχοι Γ. Παναγόπουλος και Ελ. Παπαδοπούλου, η πρόεδρος Συλλόγου Κατοίκων Κοντόπευκου Β. Κουτσογιάννη, ο αντιπρόεδρος Συλλόγου Κατοίκων Αϊ Γιάννη Βαγγ. Θεοδοσόπουλος, η πρόεδρος  των σπουδαστών Εργαστηρίων Τέχνης Νικ. Μπελεχρή κ.α. 
 koulouma 3

koulouma 2

koulouma 4

 

Ημ/νία Δημ/σης : 24/2/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software