ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ: ΤΕΤΑΡΤΗ 8/1, 19.30

| Δημοτικό Συμβούλιο

Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου πρόκειται να προσέλθουν σε Τακτική Συνεδρίαση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Λεωφ. Μεσογείων 415-417) την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 19.30 με τα εξής θέματα:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την οριστική έγκριση των όρων δανείου για την απόκτηση του οικοπέδου «Μακρή» και άμεση έναρξη διαδικασιών για την απαλλοτρίωσή του (εισήγηση: Δήμαρχος Β. Ζορμπάς).

  2. Λήψη απόφασης για την έγκριση υποβολής πρότασης Έργου με τίτλο «BioW2P - Sustainable conversion of bio-waste to bio-polymer for agricultural use in the context of Circular Economy» στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα LIFE με συμμετοχή του Δήμου Αγίας Παρασκευής (εισήγηση: Αντιδήμαρχος Ε. Δάβαρη).

  3. Λήψη απόφασης για τη χορήγηση άδειας κατάληψης οδοστρώματος της οδού Αιγαίου Πελάγους με διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων, η οποία θα χορηγείται προσωρινά και τμηματικά από την Λ. Μεσογείων προς και έως την οδό Ελβετίας για τις ανάγκες του έργου «Ανάπλαση Αιγαίου Πελάγους». (εισήγηση: Αντιδήμαρχος Β. Σάρκουλας).

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Ευπρέπεια Καψοκεφάλου

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software