Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

Ι. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: ΣΥΝΕΣΗ, ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Το περασμένο Σάββατο η Κυβέρνηση με ψηφοφορία στη Βουλή απεφάσισε τη διενέργεια δημοψηφίσματος με επίδικο την αποδοχή ή όχι της πρότασης των θεσμών. Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί αυτήν την κίνηση ως διαπραγματευτικό μέσο πίεσης και άσκησης πολιτικής με πρόταγμα και στόχο την Ευρώπη των Λαών.

Η Δημοτική Αρχή της Αγίας Παρασκευής, μιας πόλης η οποία έχει επηρεαστεί σημαντικά από τα μέτρα λιτότητας που έχουν ήδη εφαρμοστεί, αντιλαμβάνεται την αγωνία των πολιτών που ενισχύεται από το κλίμα αβεβαιότητας το οποίο καλλιεργείται από πολλές πλευρές. Καλούμε τους πολίτες να ενεργήσουν με σύνεση και ψυχραιμία και να μην τους καταβάλει ο φόβος τις μέρες αυτές, ώστε να μπορέσουν υπεύθυνα και αποφασιστικά να διεκδικήσουν το μέλλον τους. Ο αγώνας σήμερα είναι για την επιβίωση, την ανάπτυξη και την αξιοπρέπεια του Ελληνικού λαού.

Παράλληλα, η Δημοτική Αρχή Αγίας Παρασκευής διαβεβαιώνει ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την άρτια διεξαγωγή του Δημοψηφίσματος με βάση τους νόμους και τις οδηγίες του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

 

Ημ/νία Δημ/σης : 29/6/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software