Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 210-60.19.436

greek flag english

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΝΕΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ 4ΕΤΙΑΣ

Τη λειτουργία τουλάχιστον δύο νέων Παιδικών Σταθμών ανήγγειλε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς στην κοπή της βασιλόπιττας των εργαζομένων στους Παιδικούς Σταθμούς (ΠΑΙΣΔΑΠ), που πραγματοποιήθηκε στον Δ΄ Παιδικό Σταθμό (Αισώπου 6), την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου.

ΠΑΙΣΔΑΠ ΠΙΤΑ 1

Όπως υπογράμμισε ο Δήμαρχος, ήδη «ο ένας Παιδικός Σταθμός στην οδό Αγίου Βασιλείου έχει δρομολογηθεί και γίνονται ενέργειες για τον δεύτερο που πρόκειται να λειτουργήσει στην οδό Ρόδων». Τόνισε, επίσης, πως «η διοίκησή του θα σταθεί αρωγός στις διεκδικήσεις των εργαζομένων στους ΠΑΙΣΔΑΠ με οποιονδήποτε ενδεδειγμένο τρόπο αλλά και με τη βοήθειατης νομικής υπηρεσίας του δήμου, όπου αυτή χρειαστεί».

Η πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ Ηλέκτρα Αντωνοπούλου-Πανάγου ευχήθηκε σε όλους τους εργαζόμενους και παρευρισκομένους στην εκδήλωση «υγεία, καλοτυχία, δύναμη και πραγματοποίηση όλων των προσδοκιών τους στο 2020». Απευθυνόμενη στους εργαζομένους υποστήριξε πως «η Δημοτική Αρχή θα είναι πάντα στο πλευρό τους για να βοηθάει σε όσα προβλήματα ανακύπτουν».

Ο π. Σταύρος Τρικαλιώτης ευλόγησε τη βασιλόπιτα και το κομμάτι της η Πρόεδρος το αφιέρωσε σε όλα τα παιδιά των παιδικών σταθμών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη, ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Έφη Καψοκεφάλου, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Τίμος Κωστόπουλος, η πρώην δημοτική σύμβουλος Ελισάβετ Πετσατώδη και η οργανωτική Γραμματέας της παράταξης «Αγία Παρασκευή η Πόλη μας» Νικολέτα Μπελεχρή.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο των ΠΑΙΣΔΑΠ συμμετείχαν η αντιπρόεδρος Φανή Παναγιωτοπούλου και τα μέλη Γιώργος Νεκταρίδης, Γιάννης Αρβανιτάκης, Μιχάλης Γρηγοριάδης, Χρήστος Γιαννακάκος και Τάκης Ζέρβας. Παρούσες στην εκδήλωση ήταν η διευθύντρια των ΠΑΙΣΔΑΠ Αναστασία Γιαννάκη και η εκπρόσωπος των εργαζομένων του Δήμου Βιβή Νιαβή.

ΠΑΙΣΔΑΠ ΠΙΤΑ 2

ΠΑΙΣΔΑΠ ΠΙΤΑ 3

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software