Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 210-60.19.436

greek flag english

  • Αρχική

«Η ΓΝΩΣΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ»

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.) και την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων (Ε.Δ.Ο.Κ.) οργάνωσε σεμινάριο με τίτλο «Η γνώση σώζει ζωές», το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στο χώρο της αίθουσας τού δημοτικού συμβουλίου του Δήμου μας.

ΓΝΩΣΗ 1Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η ευαισθητοποίηση και η εκπαίδευση τού γενικού πληθυσμού στις Πρώτες Βοήθειες.

Η παρουσίαση των θεμάτων έγινε από εξειδικευμένους επιστήμονες-διασώστες της Ε.Δ.Ο.Κ. σε συνθήκες εξομοίωσης πραγματικού περιστατικού.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου περιελάμβανε τόσο θεωρητική όσο και πρακτική εκπαίδευση και κάλυπτε όλο το φάσμα των πρώτων βοηθειών. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην καρδιοαναπνευστική ανάνηψη.ΓΝΩΣΗ 4

Μετά το τέλος του σεμιναρίου ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς τόνισε ότι τέτοιες προσπάθειες θα συνεχιστούν από τον Δήμο, προκειμένου οι δημότες να ενημερώνονται πάνω σε θέματα υγείας.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν 50 άτομα, τα οποία εκπαιδεύτηκαν στις Πρώτες Βοήθειες και στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ). Στους συμμετέχοντες θα δοθούν διαπιστευτήρια, τα οποία θα μπορούν να παραλάβουν από το 2ο Δημοτικό Ιατρείο Αγίας Παρασκευής (Χειμάρας 22, τηλ.: 6547700) την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου.ΓΝΩΣΗ 3

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software