ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Έκκληση στους δημότες του Δήμου Αγίας Παρασκευής απευθύνει η Υπηρεσία Καθαριότητας, προκειμένου να μην βγάζουν απορρίμματα και κλαδιά στους δρόμους τις ημέρες της απεργιακής κινητοποίησης των εργαζομένων στην καθαριότητα.

Συγκεκριμένα, λόγω των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στους Δήμους, που γνωστοποιήθηκαν σήμερα το πρωί στην αρμόδια Αντιδημαρχία Καθαριότητας, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 22, την Τετάρτη 23 και την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019, γίνεται γνωστό ότι στις παραπάνω ημερομηνίες δεν θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη αποκομιδή των απορριμμάτων.

Αντιλαμβανόμενοι τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες, παρακαλούμε θερμά τους δημότες να μην βγάζουν στον δρόμο τα απορρίμματά τους τις ημέρες αυτές. Η Αντιδημαρχία Καθαριότητας θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιοριστούν τα όποια προβλήματα προκύψουν από την απεργία.

Η συμμετοχή και η βοήθεια όλων των συμπολιτών μας είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε να κρατήσουμε την πόλη μας καθαρή. Σε αυτή την προσπάθεια ζητάμε τη συνεργασία και την κατανόηση όλων.

Η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής
Ελένη Δάβαρη

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software